IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дано дано това е американска чутура

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      В голяма заблуда си.
      дано ТИ се окажеш прав

радоста ще е неизмерима, КОГАТО акциите на Химимпорт достигнат или преминат историческите си върхове.

дали новата вълна ще бъда по-голяма от предишната??? както Ал. Николов беше написал в едно изказване в друга конкурентна медия

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

времената на Андре Костолани са в историята и времето не спира или се връща назад, където стратегиите са били актуални за времето си.

Тези тактики от типа "бай-енд-холд" в модерните времена носят повече разочарование, отколкото радост и печалби. :
        В голяма заблуда си.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          тук още берем плодовете от шотландското присъствие в позицията ........................... иначе цените в момента биха били над 4 лева за акция

рано или късно нещата ще си дойдат на мястото

ако ми позволите да перефразирам Костолани би звучало така: "купете си ХИМ, пийте редовно валериан и след години ще бъдете много богати"

най-доброто предстои...

имам акции на ХИМ; не е препоръка за покупка на ХИМ-чета

времената на Андре Костолани са в историята и времето не спира или се връща назад, където стратегиите са били актуални за времето си.

Тези тактики от типа "бай-енд-холд" в модерните времена носят повече разочарование, отколкото радост и печалби. на БФБ много хора се опариха и/или изгоряха именно заради поостарели напътствия и очаквания за нещо с вперен поглед в миналият век. динамиката, продуктите, технологиите, средствата и техниките на търгуване са на съвсем друго ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            +1
            първо място за готино изказване на седмицата според мен(за съжаление нямам тук)
            Ми то не е късно да се качиш на бързия влак докато не е набрал скорост бе пич
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Добре де ако не я бяха смъкнали толкова много шотланците,сега щяхте ли
              да спечелите за година и четири месеца 4 пъти.
              само 2 пъти до тук ...................... има време -> и 4 пъти ще стане
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Добре де ако не я бяха смъкнали толкова много шотланците,сега щяхте ли
                да спечелите за година и четири месеца 4 пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  тук още берем плодовете от шотландското присъствие в позицията ........................... иначе цените в момента биха били над 4 лева за акция

ако ми позволите да перефразирам Костолани би звучало така: "купете си ХИМ, пийте редовно валериан и след години ще бъдете много богати"

най-доброто предстои...

+1
                  първо място за готино изказване на седмицата според мен(за съжаление нямам тук)

Коментар

• тук още берем плодовете от шотландското присъствие в позицията ........................... иначе цените в момента биха били над 4 лева за акция

най-доброто предстои...

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Браво, браво и аз силно вярвам, че тук нещата тепърва тръгват........ и също акцията е силно подценена,очаквам и аз да скача с левчета,,,,,,, и полето за изява ще бъде тепърва, както се казва.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                        Няма друга такава акция на БФБ!!! Който и чужденец да иска да влиза на БФБ поне 40% от портфейла му ще е тук.Днес включихме турбото-ще има опулени както обича да казва колегата.Ванката май е продал и нещо не се кефи -споко пич нали имаш още доста.Голям продавач май вече няма-подшушнаха ми че пощата днес купували за СОБСТВЕНА сметка.
                        Така е дзака, опулени - ....ще има. Играеха си за по 5-10 ст. печалба докато бяхме няколко седмици в рейнджа 2-2,20 и изпуснаха от поглед цялостната картина - че тук потенциалния ръст е в левове, а не стотинки
                        Но пък знаеш ли, няма лошо и от такива играчи.. така се качва ликвидността и позицията става още по-привлекателна

Коментар

• Няма друга такава акция на БФБ!!! Който и чужденец да иска да влиза на БФБ поне 40% от портфейла му ще е тук.Днес включихме турбото-ще има опулени както обича да казва колегата.Ванката май е продал и нещо не се кефи -споко пич нали имаш още доста.Голям продавач май вече няма-подшушнаха ми че пощата днес купували за СОБСТВЕНА сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Последно? Доколкото си спомням сутринта прогнозираше здрав ръст стига да затворим над 2,20 с обем. На ти сега.
                            Споменах и още няколко условия, които трябва да се изпълнят, за да имаме наистина стабилен възходящ тренд. Засега само едно от тях е изпълнено, което е много добър положителен сигнал, но все още е рано да се каже, че оттук нататък сме само нагоре.

Отделно, гадаенето ден за ден почти никога не ми се е отдавало и ще се въздържа от прогноза за утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Последно? Доколкото си спомням сутринта прогнозираше здрав ръст стига да затворим над 2,20 с обем. На ти сега.
                              Точно така беше,пък сега Ванката нещо се отмята май!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Забелязал съм, че когато във форума се говори за як ръст, на следващия ден има или як спад, или почти никакво движение.

Коментар

Working...
                                X