дано дано това е американска чутура
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВ голяма заблуда си.
радоста ще е неизмерима, КОГАТО акциите на Химимпорт достигнат или преминат историческите си върхове.
дали новата вълна ще бъда по-голяма от предишната??? както Ал. Николов беше написал в едно изказване в друга конкурентна медия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
времената на Андре Костолани са в историята и времето не спира или се връща назад, където стратегиите са били актуални за времето си.
Тези тактики от типа "бай-енд-холд" в модерните времена носят повече разочарование, отколкото радост и печалби. :
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетук още берем плодовете от шотландското присъствие в позицията ........................... иначе цените в момента биха били над 4 лева за акция
рано или късно нещата ще си дойдат на мястото
ако ми позволите да перефразирам Костолани би звучало така: "купете си ХИМ, пийте редовно валериан и след години ще бъдете много богати"
най-доброто предстои...
имам акции на ХИМ; не е препоръка за покупка на ХИМ-чета
времената на Андре Костолани са в историята и времето не спира или се връща назад, където стратегиите са били актуални за времето си.
Тези тактики от типа "бай-енд-холд" в модерните времена носят повече разочарование, отколкото радост и печалби. на БФБ много хора се опариха и/или изгоряха именно заради поостарели напътствия и очаквания за нещо с вперен поглед в миналият век. динамиката, продуктите, технологиите, средствата и техниките на търгуване са на съвсем друго ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
първо място за готино изказване на седмицата според мен(за съжаление нямам тук)Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДобре де ако не я бяха смъкнали толкова много шотланците,сега щяхте ли
да спечелите за година и четири месеца 4 пъти....................... има време -> и 4 пъти ще стане
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетук още берем плодовете от шотландското присъствие в позицията ........................... иначе цените в момента биха били над 4 лева за акция
ако ми позволите да перефразирам Костолани би звучало така: "купете си ХИМ, пийте редовно валериан и след години ще бъдете много богати"
най-доброто предстои...
имам акции на ХИМ; не е препоръка за покупка на ХИМ-чета
първо място за готино изказване на седмицата според мен(за съжаление нямам тук)
Коментар
-
тук още берем плодовете от шотландското присъствие в позицията ........................... иначе цените в момента биха били над 4 лева за акция
най-доброто предстои...
имам акции на ХИМ; не е препоръка за покупка на ХИМ-четаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНяма друга такава акция на БФБ!!! Който и чужденец да иска да влиза на БФБ поне 40% от портфейла му ще е тук.Днес включихме турбото-ще има опулени както обича да казва колегата.Ванката май е продал и нещо не се кефи -споко пич нали имаш още доста.Голям продавач май вече няма-подшушнаха ми че пощата днес купували за СОБСТВЕНА сметка.....ще има. Играеха си за по 5-10 ст. печалба докато бяхме няколко седмици в рейнджа 2-2,20 и изпуснаха от поглед цялостната картина - че тук потенциалния ръст е в левове, а не стотинки
Но пък знаеш ли, няма лошо и от такива играчи.. така се качва ликвидността и позицията става още по-привлекателна
Коментар
-
Няма друга такава акция на БФБ!!! Който и чужденец да иска да влиза на БФБ поне 40% от портфейла му ще е тук.Днес включихме турбото-ще има опулени както обича да казва колегата.Ванката май е продал и нещо не се кефи -споко пич нали имаш още доста.Голям продавач май вече няма-подшушнаха ми че пощата днес купували за СОБСТВЕНА сметка.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПоследно? Доколкото си спомням сутринта прогнозираше здрав ръст стига да затворим над 2,20 с обем. На ти сега.
Отделно, гадаенето ден за ден почти никога не ми се е отдавало и ще се въздържа от прогноза за утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПоследно? Доколкото си спомням сутринта прогнозираше здрав ръст стига да затворим над 2,20 с обем. На ти сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЗабелязал съм, че когато във форума се говори за як ръст, на следващия ден има или як спад, или почти никакво движение.
Коментар
Коментар