IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Батя, и ти ли играеш тънка игра с некви бройчици - купуваш тънко и продващ високо през неколко стинки? Или постоянно допълваш?
    Пакета ми от 1,15 си стои, но така и така се пуля пред компа, правя отвреме - навреме и врътчици по пазара, колкото да се забавлявам, да създавам ликвидност и да преча на купувачите да си купят тънко

А за тях горките стана голяма мъка
    само 50Т акции са купили днес и хубаво качиха цената
    доста са гладни още, като им гледам бидовете и ако няма кой да даде пакетно ще трябва да качват мизата към 2,50 съвсем скоро ... пък ако не искат, ще се върнат пак на 3,50

Коментар

• Тук взе, че стана интересно! Само да мине 2.40, че ми се струва там ще има най-яка съпротива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

И не се ядосвай кайзер, клиента сам си е виновен че позволява брокера му така да го гърчи, а ние можем само да се възползваме от това.. ето аз помогнах с 2Т
        Батя, и ти ли играеш тънка игра с некви бройчици - купуваш тънко и продващ високо през неколко стинки? Или постоянно допълваш?
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Онзи ден посетих букмейкърски пункт на Еврофутбол.Залагат хората футбол,
          коне,кучета,хлебарки,топки.Божков е изградил такава система ,че празно няма
          Попитах някой момчета дали са чували за акции и дали биха си купили.По
          принцип биха си купили но не знаят от къде и как.Повярвайте ми ако схемата
          на Еврофутбол бъде приложена по градовете ,влизаш в букмей кърския пункт,
          виждаш ,цените залагаш оборота на БФБ ще скочи тройно.
          караш ме да се смея

Коментар

Това е моделът Мерил Линч в български вид.
            Custodite sortem vestram

Коментар

след приватизацията на борсата много неща ще се променят в правилна посока, но това е твърде иновативно
              Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Онзи ден посетих букмейкърски пункт на Еврофутбол.Залагат хората футбол,

Коментар

Аз бях силно озадачен като ми казаха в една голяма банка ,че нямат връзка с
                  GOOLE,как определят купува,продава за мене си остова загадка.
                  Молят се на дядо боже да направи сделка с ЦК.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз бях силно озадачен като ми казаха в една голяма банка ,че нямат връзка с
                    GOOLE,как определят купува,продава за мене си остова загадка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Залагам на второто ти предположение - на брокера на ПИБ му е било през оная работа че ще прецака клиента си със 700 лв. , той комисионничката си я лапка

И не се ядосвай кайзер, клиента сам си е виновен че позволява брокера му така да го гърчи, а ние можем само да се възползваме от това.. ето аз помогнах с 2Т
                      Съгласен !
                      АЗ като писах какъв ( а на лични и кой ) да е брокера , вие ми бягате по банки и големи ИП....
                      Големите са за спекуланти като Батя с портфейл над 2-3 млн....
                      За дребните с по 100-200 К са други... Но ще се научите...

Коментар

• Вижте в клоновете на банките в провинцията нямат директна връзка с борсата.
                        Те знаят котировките от предният ден казват ги на клиента,а това че цената се е
                        променила те нямат представа.Така е минала и тази сделка.

Коментар

• то е ясно че ще видим 3 кинта но как ми се иска 3,33 и след това 3,58

Коментар

Поиграх си малко с калкулатора.
                            Некой ахмак продаде 13,370 на пазарна на 2.33, секунди преди това цената беше 2.38 и секунди след това отново върна на 2.38. Т.е спокойно можем да кажем, че загуби за 2 секунди 5 стотинки на бройка или 0.05*13,370=670 кинта.

Абе тук да не разцъкват некви шейхове бе? За които 700 кинта не са нищо????
                            Или пак некой селски брокер се е развилнял и е прецакал клиента от мързел?
                            Залагам на второто ти предположение - на брокера на ПИБ му е било през оная работа че ще прецака клиента си със 700 лв. , той комисионничката си я лапка

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                              Не съм продавал, но ми се вижда доста наивно това мислене.
                              Т.е. ти от кои си - от селските брокери или от шейховете?

Извън майтапа - при достигната цена от 2.38, кой нормален ще пусне селска пазарна поръчка и ще загуби 700 кинта? Кое смяташ, че е наивно, не разбирам?
                              Прост лакмусен и при това риторичен въпрос - ако са твои кинтите така ли ще направиш?
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Поиграх си малко с калкулатора.
                                Некой ахмак продаде 13,370 на пазарна на 2.33, секунди преди това цената беше 2.38 и секунди след това отново върна на 2.38. Т.е спокойно можем да кажем, че загуби за 2 секунди 5 стотинки на бройка или 0.05*13,370=670 кинта.

Абе тук да не разцъкват некви шейхове бе? За които 700 кинта не са нищо????
                                Или пак некой селски брокер се е развилнял и е прецакал клиента от мързел?
                                Тека се продава, винаги тека правя но в случая не съм аз

Коментар

Working...
                                X