IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
    Николай, сериозно ли?
    сте имам пове4е време zа моите опции и тем подобни. тук zа 50-60 стотинки лигни немам време

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Ехо....натам вървят нещата.
      Съмнява ме, няма достатъчно агнета, не очаквам и да има много скоро, че не са минали достатъчно години от предната кланница
      Тъй че сектора public на графиките предполагам ще е много хилав и краткотраен.
      Ма кат няма агнета и настоящите бици и чакали стават за курбан, само веднъж да се събудят изгладнелите мецани

Ууупс писал съм в темата за хима, туканка по не важи горното, до 8 кинта бол време ( макар нямаше да е лошо да върне временно до 1.50 ), за останалата част на сергийката става дума
      Last edited by pipbel; 21.03.2014, 11:47.

Коментар

• Мдаа, доста лисанки ще останат пак да се облизват за евтини акцийки и ще гонят после дивото по баиря

Разсеяхте се нещо напоследък, поддавайки се на паника и забравихте на къде е ТРЕНДА

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
          м да продадох и последната си поzициа на таz иzмислена борса, zакривам cobosa на скрома пе4елба и се впускам на Виетнамската борса. там пове4е хлеб има
          След като си решил. Какво друго да кажем, освен да ти пожелаем успех!
          Пък наминавай да ни видиш от време на време.
          Тук, народ всякакъв, но има и приятели.
          А иначе, през кого се купуват акции на компании от Виетнам?

Коментар

• Ехо....натам вървят нещата.

Коментар

м да продадох и последната си поzициа на таz иzмислена борса, zакривам cobosa на скрома пе4елба и се впускам на Виетнамската борса. там пове4е хлеб има
              даа
              Щом ники напуска ,нещата стават сериозни....
              Той си е спекулант ,но не рисков....

Коментар

Николай, сериозно ли?

Коментар

• Набучиха пак айсбергите от дясноКофти седмица

Коментар

• брях , ако имаш информация ще ми постеш ли графика на акция която е струвала над 100$ и после е отишла на 1 цент . ако има такава значи виетнамезетата си заслужават

Коментар

• м да продадох и последната си поzициа на таz иzмислена борса, zакривам cobosa на скрома пе4елба и се впускам на Виетнамската борса. там пове4е хлеб има

Коментар

• най много още едно дъно на 2 лефа после 3 не я тледай хамериканската бабка на нея това и е играта

Коментар

• Продавачите чакат малко да се понатрупат овце от страната на бидърите и пак ще почнат да ръсят на килограм.

Коментар

• добре добре

Коментар

• Абе хора... нагоре надолу по +/- 4.00%

Спрете се малко бе, зави ми се свят от вас.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                                абе на 2.08 доста се заиграхме, да видим утре как ще е
                                Ако пробие под 2 лв, тогава може да стане страшно. Според мен това е психологическа граница.

Коментар

Working...
                                X