IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    За три години не се съмнявам, ама преди 4 години Хима беше 2.30, а сега е по-ниско. Та... да не ти трябват 103 години

Впрочем и аз имам няколко хиляди бройки, та се надявам на ръст, ама чак на 18 лв
    Както може за две години да падне от 17 лв. на 1 лв., така може и обратното
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Мисля да съм жив след три години
      За три години не се съмнявам, ама преди 4 години Хима беше 2.30, а сега е по-ниско. Та... да не ти трябват 103 години

Впрочем и аз имам няколко хиляди бройки, та се надявам на ръст, ама чак на 18 лв
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Надявам се да си млад, да го доживееш.
        Мисля да съм жив след три години

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Стига сте оспамвали темата!
          По темата: Аз на този етап от живота си само довнасям кеш и купувам, съответно предпочитам да има спадове, а не ръстове. Иначе Хим си взех на 2 пъти по малко, тъй като падна под 30% от портфейлчето ми, а гледам да е там някъде. В този момент ме е яд, че трябваше повече да взема, но времената се менят....
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Едно време когато се листнеше някое дърво на борсата и всички видят колко е зелено всички вкупом пазаруваха останалите дървета

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Гледам Хима как цепи и отстрани ми излиза рекламата за болезнен полов акт...

Коментар

• Гледам Хима как цепи и отстрани ми излиза рекламата за болезнен полов акт...
                Custodite sortem vestram

Коментар

• упс как е във виетнам

Коментар

Колокото и да ми се смеете, аз съм си казал моя таргет - нивата от преди кризата, тоест седемнадест български деноминирани лева за брой акция.

Надявам се да си млад, да го доживееш.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Щом никой не иска да викне, ще го направя аз

Удри уйно!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                        После какво ще чакате, като стигне тройката. Увеличение на капитала ли? На два лева.
                        Колокото и да ми се смеете, аз съм си казал моя таргет - нивата от преди кризата, тоест седемнадест български деноминирани лева за брой акция.

Коментар

• Не се бутайтее!... продалите вчера!

Коментар

• Бравооооооооооооооо!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                              Ако искаше да купиш на тези нива така ли би наредил бида?
                              Като са сложили бид съм сигурен че са готови да купят на тая цена , а не да продадат !

Поне засега

Коментар

А и си грозен на всичкото отгоре

Иначе по темата, 3-те лева се виждат вече. Ама ще трябва да преглътнем още няколко такива момента - от 2,5 на 2,10, от 2,7 на 2,20.....много е ликивдна акцията, няма как.
                                После какво ще чакате, като стигне тройката. Увеличение на капитала ли? На два лева.

Коментар

Working...
                                X