IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Еми аз защо си мислиш се увъртях в репа
    Присмиваха ми се разни индивиди че съм 170% в акции... А аз от Септември съм платил на банката 6% лихва, а доходността на Хим-а е над 106%

Само да видим ще усетим ли кога купона е към края си.. може би ще е след години, но там е трудното.
    Че както оня пич беше казал - Бичия тренд е като секса - най хубаво е точно преди да свърши!
    Така си е прав си. То ще го усетим вече като се балонизира, време има още Като има голямо разминаване между фундамент и цена, вече е ясно, че има нереално търсене и балона е към пък.

Да стане това трябва големите институционални са се нахаплярили, после и ред на масата и цената ще е стил планинско вертикално катарене

Преди година и нещо две, всичко беше стил 8 сигнала показващи наличието на балон, само че с обратен знак сигнала за дъно
    Last edited by needtoknowmore; 06.03.2014, 12:09.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      С тая Украйна ,трябва да се бърза.Всичко може да се обърка за часове.
      Ако те е страх продавай....

Коментар

• С тая Украйна ,трябва да се бърза.Всичко може да се обърка за часове.

Коментар

Присмиваха ми се разни индивиди че съм 170% в акции... А аз от Септември съм платил на банката 6% лихва, а доходността на Хим-а е над 106%

Само да видим ще усетим ли кога купона е към края си.. може би ще е след години, но там е трудното.
          Че както оня пич беше казал - Бичия тренд е като секса - най хубаво е точно преди да свърши!
          Споко, все ще излезеш. Нали знаеш, че големите обеми се купуват от некадърни фонд мениджъри на върха. При потвърден бичи тренд няма риск. Отново ти правя комплимент - рискува много, затова и %-доходност ти е заслужена.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            А преди повече от година това беше най-черният избущляк - как ме беше кеф, тогава да купувам - винаги кеша първи свършва в такива ситуации

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Около 2,50.
              Да не се изхърляме, с по 5 % на ден си е добре

Коментар

• Около 2,50.

Коментар

• А преди повече от година това беше най-черният избущляк - как ме беше кеф, тогава да купувам - винаги кеша първи свършва в такива ситуации
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Точно!
                    Аз колко пъти написах във форума - не ритайте срещу тренда, не пикайте срещу вятъра, за дребни врътки рискувате питомното и ще гоните дивото по баира.. лет дъ профит рън и пр. и пр.
                    Но най-добрия урок е когато човек си допусне грешката няколко пъти и сам си я осъзнае ...
                    Аз от 13 г. го мъча тоя занаят и още имам много да уча
                    Абсолютно прав си Батя.... А за дневната прогноза залагам на 2,43. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Сори , заблудих се, помислих че нацяло си излязъл от позицията.
                      Исках да ти намекна че да действаш ала Монти в спекулативни става, ала за подценени позиции като хима е неправилно. Само бай и холд е решението, инак се губи бая, по закона на Мърфи баш като излезеш и тогава вземе та брейкне най много
                      От собствен опит го казвам че поне 2 пъти на бфб и 2 пъти на нисе я правих тая грешка последната година. Невър моо.
                      Точно!
                      Аз колко пъти написах във форума - не ритайте срещу тренда, не пикайте срещу вятъра, за дребни врътки рискувате питомното и ще гоните дивото по баира.. лет дъ профит рън и пр. и пр.
                      Но най-добрия урок е когато човек си допусне грешката няколко пъти и сам си я осъзнае ...
                      Аз от 13 г. го мъча тоя занаят и още имам много да уча

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        Колко?
                        Аз увеличих експозицията с 500% - от една вече имам 6 бройчици
                        майтап бе уили
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Прогноза - Цена на затваряне - 2.375. Оборот около 300,000.00 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                            Колко?
                            Какво те интересува?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              На 2.10 продадох 20% от пакета си в Химимпорт. Бях си го обявил най-чинно. Другите не съм ги бутал. А те са си доста...
                              Колко?
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Вчера правехме залози и прогнози за оборота..... Предлагам да се опитаме да направим днес същото с цената към края на деня....

Коментар

Working...
                                X