IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За мен далеч по-интересна от самия спад е причината за него. Въобще не вярвам в наивната идея, че акцията пада поради "загубеното доверие". И в пазара както в живота картите се държат от малко по брой, но могъщи и информирани хора. Който има да продава няколко 100 хиляди акции Хим, определено не е опрял до това да чете отчети на сляпо, а очевидно оперира по други съображения. Днес например спадът е напълно и съвсем логично обясним с новината за Консолид Комерс от вчера. Въпросът е, че според мен калкулираната рискова премия тук просто е вече неадекватна за сегашната ситуация, и дори и да предстои още спад, той ще бъде преди всичко временно явление.
    Не е препоръка!
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Те гърчолята се осраха навсякъде!Случайно да ти прави впечатление "огромния брой сделки" и"ФАНТАСТИЧНИЯТ ОБОРОТ" с това дружество на ТЕЗИ цени.Ножът е вече тъп

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Вчера подадох данъчна декларация и там пише ОБЛАГАЕМ ДОХОД-трябва да платиш-как ще избягаш ,че не ми е ясно
        Бяха извадени суми между 300 К и милион и половина....даже и отчета не ми се чете при ТИМ.

Коментар

Безумие е на тези нива да не се купува-имах от първия спад на 1.17 и продадох на 3.4 и 2.4 .Едно дружество, като има печалба що има печалба сигурно прави нещо нередно, като няма що няма- то няма угодия .А какво ще стане ако някой реши да влезе със замах

попитай гърчолята който влезнаха със замах тук и в ФИБ.....

За 3К ЗХБГ , от 30 стинки имам 240 лв...... а от 70 гърка и купил 100 К само 50 бона загуба....

тука стана стомна за водица ,втора стомна за водица ,трета .... чакаме продължението....дано не е счупена само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Падащият нож не се спира с гола ръка и падаща акция не се купува с резервен кеш /поне на теб не трябва да ти се обяснява тази мъдрост/....А когато стане време и ти да продаваш какво правим.....
            А относно данъците с Бобан спорихме по този въпрос и един колега ни светна че става въпрос за мижави суми защото всички тези печалби са финансови еквалибристики....
            Безумие е на тези нива да не се купува-имах от първия спад на 1.17 и продадох на 3.4 и 2.4 .Едно дружество, като има печалба що има печалба сигурно прави нещо нередно, като няма що няма- то няма угодия .А какво ще стане ако някой реши да влезе със замах

п.п. резервния кеш го пазя когато и ако слезе под лев
            Last edited by PLP; 26.04.2012, 14:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Падащият нож не се спира с гола ръка и падаща акция не се купува с резервен кеш /поне на теб не трябва да ти се обяснява тази мъдрост/....А когато стане време и ти да продаваш какво правим.....
              А относно данъците с Бобан спорихме по този въпрос и един колега ни светна че става въпрос за мижави суми защото всички тези печалби са финансови еквалибристики....
              Вчера подадох данъчна декларация и там пише ОБЛАГАЕМ ДОХОД-трябва да платиш-как ще избягаш ,че не ми е ясно
              Last edited by PLP; 26.04.2012, 14:56.

Коментар

Имам 5 цифрен портфейл акции на ХИМ- имам и кеш -ще продължавам да купувам.Цената пада щото на зор са продавачитеЗа отчетите -много се писа всички гледат да крият печалба те я показват -нали никой не изгаря от желание да плаща данъци на държавата или ТИМ са добрите самаряни и си обявяват печалбите да помогнат индирекнто на ББ за бюджета.Все пак всеки сам си преценява

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Колко си на загуба до момента?

Коментар

• От половин година насам важи правилото "винаги мога да купя по - ниско утре"

Коментар

Имам 5 цифрен портфейл акции на ХИМ- имам и кеш -ще продължавам да купувам.Цената пада щото на зор са продавачитеЗа отчетите -много се писа всички гледат да крият печалба те я показват -нали никой не изгаря от желание да плаща данъци на държавата или ТИМ са добрите самаряни и си обявяват печалбите да помогнат индирекнто на ББ за бюджета.Все пак всеки сам си преценява
                      Колко си на загуба до момента?

Коментар

• Имам 5 цифрен портфейл акции на ХИМ- имам и кеш -ще продължавам да купувам.Цената пада щото на зор са продавачитеЗа отчетите -много се писа всички гледат да крият печалба те я показват -нали никой не изгаря от желание да плаща данъци на държавата или ТИМ са добрите самаряни и си обявяват печалбите да помогнат индирекнто на ББ за бюджета.Все пак всеки сам си преценява

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                          Печалба на акция - 0,50 лв,
                          Цена на акция - 1,20 лв и върви към леФчето

К`во стааа тук бре ?
                          Явно са останали в тази позиция само хора, пределно наясно с "отчетите". Иначе при такова съотношение и капитализация трябва да удари петака
                          "отчетите"... ...не случайно си го сложил в кавички...

Коментар

• Печалба на акция - 0,50 лв,
                            Цена на акция - 1,20 лв и върви към леФчето

К`во стааа тук бре ?
                            Явно са останали в тази позиция само хора, пределно наясно с "отчетите". Иначе при такова съотношение и капитализация трябва да удари петака

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                              Вожде, какво предлагаш,. щом пак до х*й се опря работата, какво да правим ???
                              Kойто имаше визия - отдавна се махна от БеГетовката кочина... които останахме - посочения от теб орган обгрижаваме!

Но хубавото е, че винаги съществува опцията емиграция от кочината! Мамка му - писна ми от смазани и депресирани хора живеещи ден за ден!

Коментар

• Някой изтегли пари за агне..

Коментар

Working...
                                X