If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Не Себулба.....имах на средна 1.40....продадох ги между 1.28 и 1.20....признавам...набутах се...
Сега имам пак....средна 82.....оставил съм доста голям стоп сега.....но не на средната...аз си лимитирам всяко закупено количество поотделно При дори сравнително добрата ликвидност тук....трудно ще е да затворя със стоп цялото количество в определен ценови интервал....
Малко по-трудно е за изпълнение ,но мисля че за нашата борса е по-добър метод
Боби,на колко ти е стопа? Ако е под 50 ст., и аз ще подпра малко!
На янките ,вече трябва да им е станало ясно,че от тук излизане през борсата няма.
Да свалят гащите и да договарят пакета на "колкото им дадът",че ще циклим тук още поне 2г.
Пука им на янките, че вие циклите. Това е Артио, и им е през оная работа, че някакви варненски микроби ги изнудват... ...ако рекат, и 20 години ще стискат и натискат тук!
На янките ,вече трябва да им е станало ясно,че от тук излизане през борсата няма.
Да свалят гащите и да договарят пакета на "колкото им дадът",че ще циклим тук още поне 2г.
Що ли си бяха дали срок да разпродадат до изборите . . .техните
Може да се успокоят сега
Нямам акции тук, но са ми интересни.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Към 30-ти септември Артио са имали 8 994 117 - няма ли да почнат да сипват вече
А на 15+ лева нямаш ли? В Саламкома имам малко за спекулка, основната позиция е Атера. Между другото Зрънчо е по-атрактивен от Хима (по-точно: Хима е по-малко атрактивен дори от Зрънчо)
Не Себулба.....имах на средна 1.40....продадох ги между 1.28 и 1.20....признавам...набутах се...
Сега имам пак....средна 82.....оставил съм доста голям стоп сега.....но не на средната...аз си лимитирам всяко закупено количество поотделно При дори сравнително добрата ликвидност тук....трудно ще е да затворя със стоп цялото количество в определен ценови интервал....
Малко по-трудно е за изпълнение ,но мисля че за нашата борса е по-добър метод
Коментар