IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няколко милки свежа кръв за БФБ-то - не е лошо.

Коментар

• да

Коментар

• Днес не беше ли крайната дата за дивидента от привилегированите?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Не Себулба.....имах на средна 1.40....продадох ги между 1.28 и 1.20....признавам...набутах се...

Сега имам пак....средна 82.....оставил съм доста голям стоп сега.....но не на средната...аз си лимитирам всяко закупено количество поотделно При дори сравнително добрата ликвидност тук....трудно ще е да затворя със стоп цялото количество в определен ценови интервал....

Малко по-трудно е за изпълнение ,но мисля че за нашата борса е по-добър метод
          Боби,на колко ти е стопа? Ако е под 50 ст., и аз ще подпра малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            На янките ,вече трябва да им е станало ясно,че от тук излизане през борсата няма.
            Да свалят гащите и да договарят пакета на "колкото им дадът",че ще циклим тук още поне 2г.
            Пука им на янките, че вие циклите. Това е Артио, и им е през оная работа, че някакви варненски микроби ги изнудват... ...ако рекат, и 20 години ще стискат и натискат тук!

Коментар

На янките ,вече трябва да им е станало ясно,че от тук излизане през борсата няма.
              Да свалят гащите и да договарят пакета на "колкото им дадът",че ще циклим тук още поне 2г.
              Що ли си бяха дали срок да разпродадат до изборите . . .техните
              Може да се успокоят сега
              Нямам акции тук, но са ми интересни.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                Към 30-ти септември Артио са имали 8 994 117 - няма ли да почнат да сипват вече

Коментар

• Едва ли ще има проблем с Дивидента .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

15.11.2012г.
                    Че то станало време за дивидента

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                      Към 30-ти септември Артио са имали 8 994 117 - няма ли да почнат да сипват вече
                      До другия Октомври време бол

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                        Имате ли инфо, кога може да се очаква дивидентът от привилегированите?
                        Поздрави!
                        Професорът
                        15.11.2012г.

Коментар

• Дивидент

Имате ли инфо, кога може да се очаква дивидентът от привилегированите?
                          Поздрави!
                          Професорът

Коментар

• Към 30-ти септември Артио са имали 8 994 117 - няма ли да почнат да сипват вече

Коментар

• Между другото днес тук 20 МА проби 50МА

Колкото и да е неприложим ТА на БФБ ако видите какво се случва при такъв пробив...сега очаквам и при ЕМА ,но при други настройки

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                А на 15+ лева нямаш ли? В Саламкома имам малко за спекулка, основната позиция е Атера. Между другото Зрънчо е по-атрактивен от Хима (по-точно: Хима е по-малко атрактивен дори от Зрънчо)

Не Себулба.....имах на средна 1.40....продадох ги между 1.28 и 1.20....признавам...набутах се...

Сега имам пак....средна 82.....оставил съм доста голям стоп сега.....но не на средната...аз си лимитирам всяко закупено количество поотделно При дори сравнително добрата ликвидност тук....трудно ще е да затворя със стоп цялото количество в определен ценови интервал....

Малко по-трудно е за изпълнение ,но мисля че за нашата борса е по-добър метод

Коментар

Working...
                                X