IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    Стотинки, стотинки, ама са си наши.
    спор няма -> който има привилегировани си получава стинките...

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    като набираха капитала с тези акции, не се бавеха.
    и тогава се забавиха акциите, но си има технологично време за емитирането им...

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    ама на мен ми е малко "човекът взе парите и каза ще видим" ситуацията
    щом мислиш, че някой ти е взел парите то тогава е много лесно да се разделиш с това което си получил срещу парите си...

колко акции имаш -> дай да ти ги взема
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Аз съм с Карол, и не съм получил дивидента, някой който е при тях да каже дали е получил?

Аз съм с Карол и го получих,излез от платформата и пак влез.

Коментар

• Аз съм с Карол, и не съм получил дивидента, някой който е при тях да каже дали е получил?

Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
        И аз го получих. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
          ееееееееееееееееее голямо реване тук за дребните стинки които ще вземете ............... даже и бубата ви е припявала все едно и тя чака дивидент, но важното е суматоха да се създава...

15 милки дивидент се дава ................. някой не се ли сети това колко пари от лихва са месечно и за 3 месеца колко пари печели дружеството ................... оставам настрана, че тези пари се използват за работата на дружеството, а не седят в банка по всяка вероятност

и така, нали всичко е изплатено в законовият срок???

.................. ако има някой недоволен --->>>> отляво има достатъчно мераклии да им вземат акциите
          Стотинки, стотинки, ама са си наши. Абе като набираха капитала с тези акции, не се бавеха. Сори ама на мен ми е малко "човекът взе парите и каза ще видим" ситуацията (не е препоръка за нищо)

Коментар

• ееееееееееееееееее голямо реване тук за дребните стинки които ще вземете ............... даже и бубата ви е припявала все едно и тя чака дивидент, но важното е суматоха да се създава...

15 милки дивидент се дава ................. някой не се ли сети това колко пари от лихва са месечно и за 3 месеца колко пари печели дружеството ................... оставам настрана, че тези пари се използват за работата на дружеството, а не седят в банка по всяка вероятност

и така, нали всичко е изплатено в законовият срок???

.................. ако има някой недоволен --->>>> отляво има достатъчно мераклии да им вземат акциите
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Cheers !
              Да не ги изпийте ей. Подкрепете местната борса.
              Дано догодина и нов шериф да има.
              Споко....Има за всичко....

Лошото е,че тези пари малко отиват към борсата...основно ги лапа мажо и Артио...Така,че няма много полза от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Наздраве
                Cheers !
                Да не ги изпийте ей. Подкрепете местната борса.
                Дано догодина и нов шериф да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                  Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Днес следобед получих дивидента по сметката ми при посредника

Коментар

• Днес следобед получих дивидента по сметката ми при посредника
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Пип,колкото и да се мъчиш да изглеждаш бодър и непукист....финансовото състояние на ФПП хич не изглежда розово.Ами ти не знам как и защо купуваш,ама по последен отчет имат към 150К лева кеш при необходимост за плащане на дивидент от 2млн.Колкото и смешни да са тези 2милки ....нямат ги....Затова и ще емитират облигации според мен....Само,че нещо времето не ми се връзва нещо.Кога ще приемат решение на ОСА кога ще продават....а другия месец има много почивни дни.Голяма излагация ще е да не платят дивидента,не мислиш ли.

А за ликвидация.....ми те имат инвестиционна програма до 2018 ако не се лъжа,ти за ликвидация говориш(предполагам не намекваш за фалит).Пък и няколко пъти съм ви задавал въпроса ...КАКВО ЩЕ ЛИКВИДИРАТ.

Ама да не спамим тук.Все пак ХИМа преведе над 17млн дивидент и з апоследните две години е компанията раздала най-много дивиденти(ако не се лъжа)...или на второ място след АТЕРА....към 35млн.....Сигурно викат "магЕсници ....и правят от хартия парите по три....щото нали са им виртуални печалбите...

Ако Артио не я бяха смачкали обикновената ...сега щеше да е над 2лв....обикновената.

Нее препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

Споко бе, аз там вече понапълних предната седмица от ей таквизи панирани дето се притесняват за дивидентя
                          Та даже и да не дадат хич не ми и пука. Таман още по-ниско ще купувам.
                          При ликвидационна Х 3 сегашната - дреме ми за 2-3 стинки.

ПС и честото парички. Ха да видим с повечето дали няма да накацате по Еларгчето и Атерката
                          Пип,колкото и да се мъчиш да изглеждаш бодър и непукист....финансовото състояние на ФПП хич не изглежда розово.Ами ти не знам как и защо купуваш,ама по последен отчет имат към 150К лева кеш при необходимост за плащане на дивидент от 2млн.Колкото и смешни да са тези 2милки ....нямат ги....Затова и ще емитират облигации според мен....Само,че нещо времето не ми се връзва нещо.Кога ще приемат решение на ОСА кога ще продават....а другия месец има много почивни дни.Голяма излагация ще е да не платят дивидента,не мислиш ли.

А за ликвидация.....ми те имат инвестиционна програма до 2018 ако не се лъжа,ти за ликвидация говориш(предполагам не намекваш за фалит).Пък и няколко пъти съм ви задавал въпроса ...КАКВО ЩЕ ЛИКВИДИРАТ.

Ама да не спамим тук.Все пак ХИМа преведе над 17млн дивидент и з апоследните две години е компанията раздала най-много дивиденти(ако не се лъжа)...или на второ място след АТЕРА....към 35млн.....Сигурно викат "магЕсници ....и правят от хартия парите по три....щото нали са им виртуални печалбите...

Ако Артио не я бяха смачкали обикновената ...сега щеше да е над 2лв....обикновената.

Нее препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

Споко бе, аз там вече понапълних предната седмица от ей таквизи панирани дето се притесняват за дивидентя
                            Прри ликви...какво?????

Коментар

19-11-2012 - Вътрешна информация
                              Емитент: Химимпорт АД-София (6C4P)
                              Във връзка с прието решение за разпределяне на гарантиран дивидент за 2011 год., полагащ се на една привилегирована акция, УС на Дружеството уведомява за следното:
                              На 16.11.2012 год. Химимпорт АД преведе на Централен депозитар АД общия размер на сумата (след отчисляване на дължимия данък) за изплащане на дивидента по емисията привилегировани акции за акционерите с клиентски сметки при инвестиционни посредници.
                              Дивидентите на правоимащите лица с лични сметки в Централен Депозитар АД ще бъдат изплащани чрез клоновете на Централна Кооперативна Банка АД.

http://bse-sofia.bg/?page=News

Представям си "доброжелателите" как си гризят ноктите от яд и злоба.Ама нали превеждат "виртуални " пари,...

Пип вземи звънни вЪВ ФПП кога ще платят дивидента и намерили ли са кинти.....че краят на годината ..ей го де е ...

Не е препоръка

ПС и честото парички. Ха да видим с повечето дали няма да накацате по Еларгчето и Атерката
                              Last edited by pipbel; 19.11.2012, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от newcastle Разгледай мнение
                                В петък са превели парите към централен депозитар.Инфото е от офиса им.
                                19-11-2012 - Вътрешна информация
                                Емитент: Химимпорт АД-София (6C4P)
                                Във връзка с прието решение за разпределяне на гарантиран дивидент за 2011 год., полагащ се на една привилегирована акция, УС на Дружеството уведомява за следното:
                                На 16.11.2012 год. Химимпорт АД преведе на Централен депозитар АД общия размер на сумата (след отчисляване на дължимия данък) за изплащане на дивидента по емисията привилегировани акции за акционерите с клиентски сметки при инвестиционни посредници.
                                Дивидентите на правоимащите лица с лични сметки в Централен Депозитар АД ще бъдат изплащани чрез клоновете на Централна Кооперативна Банка АД.

http://bse-sofia.bg/?page=News

Представям си "доброжелателите" как си гризят ноктите от яд и злоба.Ама нали превеждат "виртуални " пари,...

Пип вземи звънни вЪВ ФПП кога ще платят дивидента и намерили ли са кинти.....че краят на годината ..ей го де е ...

Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X