IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
    Те големи разпродажби днес ) Вероятно излезе някой варненец )
    Малки са бройките, но все пак е странно

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      С Артио не знам какво става, но разбрах, че днес разпродажбите са на Реал финанс

Те големи разпродажби днес ) Вероятно излезе някой варненец )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• С Артио не знам какво става, но разбрах, че днес разпродажбите са на Реал финанс

Коментар

• Някой беше писал че на Артио лимитът за ден е 100 К продадени акции....
          Взимайте се в ръце че от вчера останаха най малко 40 К непродаден лимит и вече гоните 140 К и ако се пуснат на пазарна....
          Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Каква ледена пързалка се заформя на привилегированите не е истина!
            Обикновените ще ги последват, ама с цената на мекомките или ОЦК-тата.
            Мажо е пич и магарийките са му малко по-различни, в смисъл че за привилигированите не си прав... Искам да дам пример с увеличението на ЦКБ на 1,50 стисна зъби и си записа всикчо, кат ПОП... Тука е същата работа, дърво му е този дивидент, ама плаща и Ще плаща...

Коментар

Ама аз не съм дал краткосрочна прогноза. Тренда от години е надолу и още години ще падат. До към 2015-16 ще стане към 40ст. Няма да ви обезкръвят веднага. По-скоро неусетно като пиявиците и прилепите-вампири. Такъв мажо не може да е нещо различно от прилеп-вамп.
              ясно, горките ние, обречени сме
              е, ти поне си добре, да не те мислим
              сполай ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                лорде, предишната ти прогноза за 40 ст. се провали жестоко
                откъде самочувствие пак да даваш прогнози?!
                Или викаш от 100 такива, все някоя ще излезе
                Ама аз не съм дал краткосрочна прогноза. Тренда от години е надолу и още години ще падат. До към 2015-16 ще стане към 40ст. Няма да ви обезкръвят веднага. По-скоро неусетно като пиявиците и прилепите-вампири. Такъв мажо не може да е нещо различно от прилеп-вамп.

Коментар

Каква ледена пързалка се заформя на привилегированите не е истина!
                  лорде, предишната ти прогноза за 40 ст. се провали жестоко
                  откъде самочувствие пак да даваш прогнози?!
                  Или викаш от 100 такива, все някоя ще излезе

Коментар

• Каква ледена пързалка се заформя на привилегированите не е истина!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                      Айде някой да натисне бутона.
                      За нагоре или за надолу?!?

Коментар

• Айде някой да натисне бутона.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          ако се прави пакет това е нормалния подход, а не да гонят минахля.

1. купуваш драматично - всички са 'олялялаааа'
                          2. спираш и се ослушваш (на прилично ниво)...- масата започва ' май се преебах, че не продадох' и започват да се нареждат на аска или да кълват на бид-
                          3. пак се включваш и обираш и така докато не ти се обадят от Артио
                          От много време не бях чел смислен коментар тук,Поздрави

Коментар

• Днес замръзнахме

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                              ....
                              И наче какво ще стане тук според теб през следващите 6 месеца ?
                              Или пак после ще обесняваш, че си познал.
                              Аз прогнози не давам! Да не съм някоя врачка.
                              Само пиша какво правя, а който както иска да си действа.
                              В момента имам добър пакет тук купен на средна 0.803, последната ми пакетна покупка беше на 0.705 два дни след като минаха 3М на 0.65 ... писал съм по-надолу.
                              Засега нищо не съм продал, писах че оставам профита да качва.
                              Когато обаче реша да продам не очаквай да те известя с СМС

Иначе според един форумец е малоумно сега да се купуват такива акции.
                              Най-добре когато икономиката, банковата система и капиталовия ни пазар се съвземат и са в по-добра форма. Е, може би тогава ще се купува на 3 лв. акцията, но поне няма да си постъпил малоумно купувайки 3-4 пъти по-ниско и изчаквайки две години

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                Той на пампорово си е намерил майстора
                                Абе помните ли как Симов наричаше Мажоритарката там ? Беше нещо яко ... И я беше пласирал за топ 10 кофти мажоритари ...
                                А да, сетих се - беше я споменал като "вампирела" евалата и на Симов, къде се изгуби този акционер. Зор вижда сигурно с патката, горкият

Коментар

Working...
                                X