IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
    Трябва да питаш Булбанк,Реал финанс и ПФБК
    Интересно, при пакет от 5 млн. акции и ясен продавач, защо купуват на дребно, а не врътнат един телефон на шотландците и да си вземат колкото им душа сака. Странно ми се вижда като стратегия, но определено има купувачи. Ще видим другата седмица дали шотландците са продавали реално. За сега като гледам оборота за месеца наближава 1,5 млн. акции.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Кой купува и държи цената? Някакви идеи?
      Трябва да питаш Булбанк,Реал финанс и ПФБК
      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Кой купува и държи цената? Някакви идеи?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Като гледам как го напъват ) може и всеки момент
          И аз съм по-скоро на това мнение като гледам как хвърчат обемите.

Коментар

• Като гледам как го напъват ) може и всеки момент

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Мине ли пакета Хима и всичко останало излита, отиваме директно на Софикс 500
              Абе той да мине поне тая година...пък ако ще и на 300 да е Софка по него време

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                колко акции им остават ? Няма ли да минава вече това най-накрая
                Мине ли пакета Хима и всичко останало излита, отиваме директно на Софикс 500

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                  До този момент на регулирания пазар за месец юли са минали 791481 акции, като добавим и тези на ОТС стават над 1 млн. Дали Шотландците продават тука? Ако са те, с тези темпове есента ще е интересна
                  колко акции им остават ? Няма ли да минава вече това най-накрая
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Някой може ли да каже през кой посредник се продава тия дни?

Коментар

• До този момент на регулирания пазар за месец юли са минали 791481 акции, като добавим и тези на ОТС стават над 1 млн. Дали Шотландците продават тука? Ако са те, с тези темпове есента ще е интересна

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Имам един малко дилетантски въпрос.
                        Защо Хим-а не извади 6млн. и не изкупи тази тапа заложена от Атрио на обикновените
                        Такова решение ще е аутсайдерско за големите риби, а не трябва да изглеждаме смешни пред тях за да има игра с подобни заместители.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          Тони,

Прочети внимателно проспекта: съотношение, цени, срок и т.н. Или с други думи срока за предсрочното конвертиране изтече.

Успех!
                          така ли явно съм забравил - аз мисля мисля че беше възможно след 3-та година, сори за спама!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Имам един малко дилетантски въпрос.
                            Защо Хим-а не извади 6млн. и не изкупи тази тапа заложена от Атрио на обикновените, като отчитам тренда на пазара и ако от Хим побутнат акцията много бързо ще стигне нива 3-4лева и тогава ще си спестят дивидент за привилегированите(след като ги конвертират както е заложено в конспекта), който е мнооого повече като пари???
                            Тони,

Прочети внимателно проспекта: съотношение, цени, срок и т.н. Или с други думи срока за предсрочното конвертиране изтече.

Успех!

Коментар

• Имам един малко дилетантски въпрос.
                              Защо Хим-а не извади 6млн. и не изкупи тази тапа заложена от Атрио на обикновените, като отчитам тренда на пазара и ако от Хим побутнат акцията много бързо ще стигне нива 3-4лева и тогава ще си спестят дивидент за привилегированите(след като ги конвертират както е заложено в конспекта), който е мнооого повече като пари???

Коментар

• Първоначално изпратено от MopckuPak Разгледай мнение
                                може пакета да е минал декември в някоя свързана фирма и след това да е прехвърлен при мажоритаря , няма как да сме сигурни че не е този пакет
                                има как, но вече писах - ще си трая засега
                                информацията е публична и ако положиш повече труд може и сам да стигнеш до отговора

Коментар

Working...
                                X