Като са глупави да продават евтино тези измислени гърчоля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗначи мога да застана на два лева...Не наистина чух такава клюка..... Но днес нещо яко се е успало.... Борсата прави оборот, който в най-слабите дни е само по тази позиция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеДнес ми казаха, че южните съседи имали още малко, но са на свършване......
Коментар
-
Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнениеИли са се успали, или са се нас..ли,...или са свършили хартиите?
Няма гърци,няма търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук Пощальоните много разглезиха купувачите ми се струва. Тъй като първите не са се появявали ударно през последните дни, всеки се почесва и се чуди какво става, имат ли още и ако да, на същите нива ли ще го дават...... Лошото от цялата тази история е, че като че ли повлече цялата борса и това почесване зарази всички позиции. Ако извадим сделките на ЦСКА, направо се върнахме години назад.
Не си видял още, какво значи да се върнеш с години, това сега е - с мед да го намажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеДе са гърците бе ?!...или са свършили хартиите?
Last edited by maximilian; 27.03.2014, 11:28.Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеТая хартия има потенциал.
Ноооооооо проблема е ,че не показват подобрение в отчетите.
Чакам да видя тримесечните ,а след това и за второто тримесечие отчети.
Едва тогава може да се взема истинско инвестиционо решение за (покупка) продажба.
Имам доста и в момента само купувам.
Не е препоръка!!
Коментар
-
Тая хартия има потенциал.
Ноооооооо проблема е ,че не показват подобрение в отчетите.
Чакам да видя тримесечните ,а след това и за второто тримесечие отчети.
Едва тогава може да се взема истинско инвестиционо решение за (покупка) продажба.
Имам доста и в момента само купувам.
Не е препоръка!!
Коментар
-
Тук Пощальоните много разглезиха купувачите ми се струва. Тъй като първите не са се появявали ударно през последните дни, всеки се почесва и се чуди какво става, имат ли още и ако да, на същите нива ли ще го дават...... Лошото от цялата тази история е, че като че ли повлече цялата борса и това почесване зарази всички позиции. Ако извадим сделките на ЦСКА, направо се върнахме години назад.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениенатегната ли е ?!
Артио я натягаха, натягаха и видяхме какво стана като им свършиха бройките.. +100%
Е, и на пощаците са им на привършване... Пък някой с празни кошнички, нека си бълнуват за ниски цени ... ще гонят пак дивото по баиря и Батета-та ще са им виновни
Коментар
Коментар