IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ми е гот

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      малко избързваш с изводите...
      а и по-важното е какво се крие под повърхността... какво е "телефонното" търсене и/или предлагане...

Добре де, дай жокер кое ИП търси?
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Секна Интусизъма, продавачите станаха повече от купувачите.......
        малко избързваш с изводите...
        а и по-важното е какво се крие под повърхността... какво е "телефонното" търсене и/или предлагане...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Това лошо ли е?
          зависи от къде гледаш чашата..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Секна Интусизъма, продавачите станаха повече от купувачите.......
            Това лошо ли е?

Коментар

• Секна Интусизъма, продавачите станаха повече от купувачите.......

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                да даваш обяснение в българия и да очакваш да те разбере турскоезичник си е живо предизвикателство с предизвестен край иначе гледам сте се спукали да пишете по позицията креативно днес
                Доживяхме кючекчия да обижда българин на "турскоезичник".... имам акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Да правиш интелигентен инвестиционен форум в страната на чалгата и социалистическото мислене, си е живо предизвикателство с очевидно предизвестен край.
                  да даваш обяснение в българия и да очакваш да те разбере турскоезичник си е живо предизвикателство с предизвестен край иначе гледам сте се спукали да пишете по позицията креативно днес

Коментар

ама ти очакваш от тук да получиш правилния съвет или нещо друго.винаги има кой да те подведе повярвай ми.а последното ми мнение е вид подигравка именно към тия дето ви манипулират..а и минавал съм през тази позиция и повярвай ми нищо не зависи от нас нито от така наречените външни.
                    Всеки има глава на раменете си и може да взема своите решения дали да вярва или не на колегите си.

Коментар

• а и минавал съм през тази позиция и повярвай ми нищо не зависи от нас нито от така наречените външни.[/QUOTE]

Би ли споделил в коя позиция нещо зависи от нас

Коментар

• Да правиш интелигентен инвестиционен форум в страната на чалгата и социалистическото мислене, си е живо предизвикателство с очевидно предизвестен край.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                          Мисля че форумът е да споделяме мнения и опит, а на да се държим като малки деца. Като нямаш акции, изказал си своето мнение за компанията защо е необходимо да спамиш?
                          ама ти очакваш от тук да получиш правилния съвет или нещо друго.винаги има кой да те подведе повярвай ми.а последното ми мнение е вид подигравка именно към тия дето ви манипулират..а и минавал съм през тази позиция и повярвай ми нищо не зависи от нас нито от така наречените външни.

Коментар

хайде бе играчи тука няма ли бе---или чакаме някой чужд инвеститор.
                            Мисля че форумът е да споделяме мнения и опит, а на да се държим като малки деца. Като нямаш акции, изказал си своето мнение за компанията защо е необходимо да спамиш?
                            Last edited by TGV; 08.11.2013, 10:58.

Коментар

• хайде бе играчи тука няма ли бе---или чакаме някой чужд инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Мараба ДЕМОджиев
                                Мечтите са си мечти, верно е, ама реалността е че само вчера и само от тази позиция джобчето ми натежа с 1 средна РЗ за БГ.
                                Лек ден
                                хайде днес още 3 заплати

Коментар

Working...
                                X