Първоначално изпратено от dim11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеБахти тъпите коментари.
Едни се радват ,че акциите паднали с 5 стотинки, други ъпват за три лева.
Един вчера купил, днеска продал и взел 5 - 6 ст'инки на акция и пил Ирландско.
Ами няма да стане тая работа, Нито акцията ще иде до 10 лв, ни до 80 стотинки за 3 -4 месеца.
Трябват здрави нерви да се изчакат месеци наред , за да се позиционира акцията спрямо цената която реално струва. Все пак доста надолу беше натисната!
Аз съм заложил тука спрамо очкванията ми за следваците 6 - 8 месеца.
Очаквам рязко поскъпване (до 4,5 - 4,8 ) след 6 месечния отчет, най-късно след 9 месечния.
Не е препоръка.
Акцията ми е 25% от всичко дет имам, а имам много.
И аз ще се опитам да огранича постингите си тук, че само плява се трупа по темата... На този етап почти няма какво да се разисква, нещата са ясни за който може да ги види... Както казваш просто си трябва търпение да се случат, а малко са тези които имат топки да изчакат подобно движение и да си получат наградата... повечето ще продължат да си цъкат за семки и да дращят глупости в темата ежечасно...
Коментар
-
Бахти тъпите коментари.
Едни се радват ,че акциите паднали с 5 стотинки, други ъпват за три лева.
Един вчера купил, днеска продал и взел 5 - 6 ст'инки на акция и пил Ирландско.
Ами няма да стане тая работа, Нито акцията ще иде до 10 лв, ни до 80 стотинки за 3 -4 месеца.
Трябват здрави нерви да се изчакат месеци наред , за да се позиционира акцията спрямо цената която реално струва. Все пак доста надолу беше натисната!
Аз съм заложил тука спрамо очкванията ми за следваците 6 - 8 месеца.
Очаквам рязко поскъпване (до 4,5 - 4,8 ) след 6 месечния отчет, най-късно след 9 месечния.
Не е препоръка.
Акцията ми е 25% от всичко дет имам, а имам много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗатова ли някои си стоят в Петрола - щото не мърдало и уж било сигурно.
Не е препоръка за покупки или продажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеКакво значи мажо да се оака ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеА колко изненадани имаше първата седмица на 2014 г. и колко смятат пропуснатите ползи при всяко рязко движение нагоре.
Не е препоръка за покупки или продажби.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз също мисля като теб и Монти, че трябва да се купува на тънко, но повечето ще продават панически, а купувачите ще са малцина на тези нива. Аз очаквам мажо да се оака също....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз също мисля като теб и Монти, че трябва да се купува на тънко, но повечето ще продават панически, а купувачите ще са малцина на тези нива. Аз очаквам мажо да се оака също....http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеАко си следил айсберга на 1.5 лв. му оставаше малко, ако върха е бил 10% от количеството. Друг ( и ) му подливаха вода с айсберги на 1.499 лв. Та по същество. Казваш да се класираш с петица на 1.4 или 1.45 лв. Аз бих взел половината на 1.499 лв. и ако падне ( въпреки, че не вярвам - ще се наредят много желаещи да купуват - аз също )другата половина на 1.4 лв. и така ще си в играта, а не само наблюдател.
Изразявам само лично мнение.Не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУтре ако върне под 1,45 може и да се класирам....с една петица....
Тук има шанс за пробив на 1,40 ..скоро..ако не се вземете в ръце.....
Изразявам само лично мнение.Не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУтре ако върне под 1,45 може и да се класирам....с една петица....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКолеги, хайде да не замърсяваме темата, повече, а? В последните няколко страници виждам тотален офтопик и маса лични нападки, които само замърсяват темата!
Оттук нататък ще започна да модерирам и аз и като основание ще пиша "не е по темата". Който иска - нека ми се сърди. Това е положението!
Коментар
-
ivandavidov
Хайде да не замърсяваме темата, повече, а? В последните няколко страници виждам тотален офтопик и маса лични нападки, на които определено не им е тук мястото.
Оттук нататък ще започна да модерирам и аз и като основание ще пиша "не е по темата". Който иска - нека ми се сърди! Това е положението!Last edited by ivandavidov; 07.04.2014, 20:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеПоне уреди ли се с CCB?
Коментар
Коментар