If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Може и да стане...
Само ,че вече е била през 2011 и знаеш ли какво измислих тогава ...
Ами мажоритара пуснаха ХИМ прив. и за да се запишат от повече балъци ...надуха цената...
След това всичко си отиде на мястото....
Знаеш ли на колко го направиха.. .. или и ти не знаеш ,че ги има.....
А ти тогава пак бля и не направи и една стотинка от това.
Както в момента.
Може и да стане...
Само ,че вече е била през 2011 и знаеш ли какво измислих тогава ...
Ами мажоритара пуснаха ХИМ прив. и за да се запишат от повече балъци ...надуха цената...
След това всичко си отиде на мястото....
Знаеш ли на колко го направиха.. .. или и ти не знаеш ,че ги има.....
пусни си графиката на хим от ИПО и се наслаждавай...
А цената е такава каквато на 10 януари 2014 ,но може и да ти посоча и друга по стара година....
вече три месеца дълбаете ... настрани....
П.П. Когато всички са на акции не е лошо да имаш кеш ... достатъчно...
бъдещето ще покаже.. и така от 2008 г.....
След Артио ..пощенците....епизод № 156 ..бързи продажби....
След пощенците....
Е може пък да им харесва да си продават акциите на 1,5 и да си ги купуват на 2,5...
Ти по добре гледай ,че купувач е мажоритара.... чрез дъщерните....
може пък да спре да купува .... в даден момент след като купи поредния пакет ..
Всяка зима го гледаме това представление.... както и продажбите от немци ,латвиици ,скандинавци ,руснаци ,американци и шотланци си т.н.
Аз си чакам 17-те лева тук и 9-те при Еврохолд в следващите две-три години, и въобще не ми пука за дневните движения А на Монти прогнозата категорично смятам, че няма да му се сбъдне
пусни си графиката на хим от ИПО и се наслаждавай...
А цената е такава каквато на 10 януари 2014 ,но може и да ти посоча и друга по стара година....
вече три месеца дълбаете ... настрани....
П.П. Когато всички са на акции не е лошо да имаш кеш ... достатъчно...
Пичове, вярно интересни акционери са се завъртяли тук през 2013-та. Чини ми се че само са си кусали.. тепърва ще им се услажда яденето, а и нови другарчета може да докарат на хорцето
Аз си чакам 17-те лева тук и 9-те при Еврохолд в следващите две-три години, и въобще не ми пука за дневните движения
А на Монти прогнозата категорично смятам, че няма да му се сбъдне
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Пичове, вярно интересни акционери са се завъртяли тук през 2013-та. Чини ми се че само са си кусали.. тепърва ще им се услажда яденето, а и нови другарчета може да докарат на хорцето
Батя, днес и аз се предадох и набутах всичкото кеш тук , явно мислим еднакво.
Искам да те питам все пак, още веднъж: кое ще бъде по-скъпо според теб - Гагарина или майката БТН?
След пощенците....
Е може пък да им харесва да си продават акциите на 1,5 и да си ги купуват на 2,5...
Всяка зима го гледаме това представление.... както и продажбите от немци ,латвиици ,скандинавци ,руснаци ,американци и шотланци си т.н.
Абе Монти, това са клиенти на банката, аз пък мога да ти кажа, че ще купуват още. Да ти имам логиката.
След пощенците....
Коментар