IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не вярвам....по т.1
    Имаш няколко поста ,че се продавал... и после пак си влизал..
    Но да не задълбавам...
    По т. 2..
    да не си станал ,адвокат на останалите от темата...
    Дай да делим и ще изчезна за месец....
    Смешно е ..
    Теб не дразня ама другите....
    А ти си говорител....на дразнещите ... ами тези който не се дразнят аз ще говоря от тяхно и в частност от твое име...
    Съгласен!?
    Ха-ха, човек трябва внимателно да чете и да мисли, даже и когато счита че мненията на другите са глупави, айде неправилни

Колеги да си пожелаем повече глупаци на бфб!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      1. Тази година(2014) само съм купувал и още не съм продал

2. Мен не ме дразниш, но като чета мненията си мисля че другите колеги се дразнят
      Не вярвам....по т.1
      Имаш няколко поста ,че се продавал... и после пак си влизал..
      Но да не задълбавам...
      По т. 2..
      да не си станал ,адвокат на останалите от темата...
      Дай да делим и ще изчезна за месец....
      Смешно е ..
      Теб не дразня ама другите....
      А ти си говорител....на дразнещите ... ами тези който не се дразнят аз ще говоря от тяхно и в частност от твое име...
      Съгласен!?

Коментар

Я да те попитам ,тази година ,колко пъти продаде и купи в ТИМ и сие...
        кога те дразня ,когато си купил или когато си продал....
        1. Тази година(2014) само съм купувал и още не съм продал

2. Мен не ме дразниш, но като чета мненията си мисля че другите колеги се дразнят

Коментар

Монти, понякога си мисля, че влизаш във форума единствено за да дразниш хората
          Я да те попитам ,тази година ,колко пъти продаде и купи в ТИМ и сие...
          кога те дразня ,когато си купил или когато си продал....

Коментар

• Монти, понякога си мисля, че влизаш във форума единствено за да дразниш хората

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              нямам представа какво има впредвид колегата под "Умник", аз влагам смисъл на този, който обира камилчатата
              Има няколко варианта.... предполагам..
              Къси продажби...
              Някой е набарал 100К акции ...продал е 70 К на 2,05-2,15..
              Останалите 30 К ще ги тръсне до 1,80-1,90 и ще почне да ги събира....

Бот...
              Купува по 5К или продава по 5к през стотинка... 2,04- 2,05 - 2,06 на някоя банка ....Пощата ...

Гърци...
              и бягащи западни инвеститори...най вероятно...

Коментар

• Първоначално изпратено от gta Разгледай мнение
                Иска ти се, много? Но прогнозите ти обикновено са тотално обратни на реалността. Проблемът е, че си вярваш и като не стане както искаш, в от злоба започваш да обиждаш пишещите тук. А всъщност зомбито/глупакът си ти.

Преди 10 дни бяхте цяла кавалирия...
                Сега си само ти...
                Утре може и да сте повече ,ама трябва да се има едно на ум....
                Губил ли си кеш заради това ,че вярваш на дадени хора и си направил таргета си на гледане на боб и финансови врътки с кухи компании....примерно 5 лева...
                ИПО на ХИМ беше на 4-13 лв...
                ЗХБГ на 4,5 до 20 ст....
                Това ,че не си сам в загубите ,прави ли те по малко загубил и по силен и най важното по прав......
                Кога си загубил.... когато си продал или когато ,не си продал а акцията е толкова ниска ,че не ти се продава...

Коментар

Макс ,
                  спада в ТИМ е качване в ред други позиции..
                  Предполагам и утре ще има спад...
                  Трябва да се купува в Евроинс и Продажбите....или кой накъде му скимне...
                  близо 70 % от Спекулантите вече са на мнение ,че трябват други коне за следващите три месеца....
                  Даже и Софикс не реагира ,когато се громи... ССВ и ХИМ и ЗХБГ...
                  Така ,че защо да го коментираме...
                  Всеки си има ум в главата...
                  Отчетите , са интересни в няколко позиции...
                  какви са перспективите пред ХИМ от 1,2-2,25.... и ССВ от леФче до 1,5 ... или ЗХБГдо 58 ст ...
                  Или БСО или Енерго Продажби....
                  Не искам да ви пускам в КОРП или БТН или Петрол....

Та на какви бихте заложили .. в следващите два ,три месеца.... на ОСА...

Ето тема за размисъл за умници и не такива...

Миналото на БТН , София БТ и Благоевград е близко бъдеще за ЧЕЗ ,ЕНЕРГО ПРО и т.н...
                  И далечно бъдеще на Петрол....

Иска ти се, много? Но прогнозите ти обикновено са тотално обратни на реалността. Проблемът е, че си вярваш и като не стане както искаш, в от злоба започваш да обиждаш пишещите тук. А всъщност зомбито/глупакът си ти.

Коментар

М

нямам представа какво има впредвид колегата под "Умник", аз влагам смисъл на този, който обира камилчатата

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Пак за тоя "Умник". Дали не е възможно този Умник да е робот, колкото и смешно да изглежда робот на бфб. Гледам Инструменти, отговарящи на изискванията на чл. 8, ал. 1, т. 1 за 31.01, Хим обем 110К бройки в 114 сделки. На МИСЕХ ЛучшийЧастнийИнвестор последните години се печели от роботи написани от математици, Верно и робота трябва да ти е кадърно написан и специфичен за всяка борса

Другия вариант е Умника да продава от Хартията на Артио от ниво 1,10лв, на Умника да му трябва Кеш сега и веднага и да полива обилно Камилчетата. Ако това е така, при махане на стоповете от колегите, Умника ще докара цената почти без обороти до ниво 1,70лв, нивото на Монти. Там да го облекчим и Акцията да си тръгне на Север. Естествено Умника чете Форума според теб и ще видим. Това нещо, като вариант го очаквам да се случи не веднага, но е възможно в близките 1-2 месеца да бъде причина за корекция.

Ако искаш сподели какво ти е направило впечатление по позицията щом, като си толкова навътре. Аз мога да кажа какво направи Умника в Енерго Про в петък, Изхака пазарна поръчка на откриващия аукцион, Купи на 21,10лв., След това веднага отвори рубеж на 22,00лв, където успя да продаде на Камилчетата около 1000бр. Демек чисти около 3,5% или Камилчетата снесоха в джобчето на Умника за около 10 мин около 700лв. Поради тази причина в близко време в Енергото надали ще видим цени под 20,00лв. Ако акцията не бъде подкрепена от ДФ, спукуланти и тем подобни инвеститори в рамките на 1-2 месеца може и да видим сделки под 20, Но по вероятния сценария е Умника да изтегли съпротивата от 22,00 и да видим нива над 25,00лв в рамките на около 10 дни.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА, Фсеки има глава на раменете си!
                      Макс ,
                      спада в ТИМ е качване в ред други позиции..
                      Предполагам и утре ще има спад...
                      Трябва да се купува в Евроинс и Продажбите....или кой накъде му скимне...
                      близо 70 % от Спекулантите вече са на мнение ,че трябват други коне за следващите три месеца....
                      Даже и Софикс не реагира ,когато се громи... ССВ и ХИМ и ЗХБГ...
                      Така ,че защо да го коментираме...
                      Всеки си има ум в главата...
                      Отчетите , са интересни в няколко позиции...
                      какви са перспективите пред ХИМ от 1,2-2,25.... и ССВ от леФче до 1,5 ... или ЗХБГдо 58 ст ...
                      Или БСО или Енерго Продажби....
                      Не искам да ви пускам в КОРП или БТН или Петрол....

Та на какви бихте заложили .. в следващите два ,три месеца.... на ОСА...

Миналото на БТН , София БТ и Благоевград е близко бъдеще за ЧЕЗ ,ЕНЕРГО ПРО и т.н...
                      И далечно бъдеще на Петрол....

Коментар

• Тук цялата галамация може да свърши в рамките на един ден.Изтеглят се поръч-
                        ките купува до 1.30.Ако мажо не се появи с покупки му изкупуваме цялото
                        количество.Във вторник връщаме над 2 лв и правим най-големият удар по
                        позицията в рамките на 1 ден

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Най-големите тролове са в тази тема, продават защо има ликвидност Енрго вади добър отчет вижте му оборота / почти 300к вчера/ къде да продават. Утре пък ще е обратно. Важно е пазара да е нагоре.
                          Така е! Хима е с най добра ликвидност на БФБ така че е нормално да виждаме отлив при покачване по други позиции. Аз другата седмица очаквам поне по 3-4 позиции да имаме много големи ръстове така че ще виждаме отливи и приливи

Да питам мецаните: Ако си по голям играч търсещ добра ликвидност на БФБ къде ще инвестирате освен в Хима? Представете си сценарий ако имате 1 мил за инвестиране на БФБ и искате да го разпределите по позиции с добра ликвидност В бичи пазар тази позиция за мен е много добра и то на такова смешно P/E.

Не е препоръка! Не съм от големите играчи!

Коментар

Направо не мога да повярвам какви неща се пишат тук
                            Викаш Смукача, рано сабаалем

Коментар

• Направо не мога да повярвам какви неща се пишат тук

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                                Ей "умник" знам че ще го прочетеш това, само едно искам да ти кажа ще ти трябват много повечко пари от колкото си милиш за да ти мине номера......................не сме толкова тъпи за колкото ни мислиш................
                                Пак за тоя "Умник". Дали не е възможно този Умник да е робот, колкото и смешно да изглежда робот на бфб. Гледам Инструменти, отговарящи на изискванията на чл. 8, ал. 1, т. 1 за 31.01, Хим обем 110К бройки в 114 сделки. На МИСЕХ ЛучшийЧастнийИнвестор последните години се печели от роботи написани от математици, Верно и робота трябва да ти е кадърно написан и специфичен за всяка борса

Другия вариант е Умника да продава от Хартията на Артио от ниво 1,10лв, на Умника да му трябва Кеш сега и веднага и да полива обилно Камилчетата. Ако това е така, при махане на стоповете от колегите, Умника ще докара цената почти без обороти до ниво 1,70лв, нивото на Монти. Там да го облекчим и Акцията да си тръгне на Север. Естествено Умника чете Форума според теб и ще видим. Това нещо, като вариант го очаквам да се случи не веднага, но е възможно в близките 1-2 месеца да бъде причина за корекция.

Ако искаш сподели какво ти е направило впечатление по позицията щом, като си толкова навътре. Аз мога да кажа какво направи Умника в Енерго Про в петък, Изхака пазарна поръчка на откриващия аукцион, Купи на 21,10лв., След това веднага отвори рубеж на 22,00лв, където успя да продаде на Камилчетата около 1000бр. Демек чисти около 3,5% или Камилчетата снесоха в джобчето на Умника за около 10 мин около 700лв. Поради тази причина в близко време в Енергото надали ще видим цени под 20,00лв. Ако акцията не бъде подкрепена от ДФ, спукуланти и тем подобни инвеститори в рамките на 1-2 месеца може и да видим сделки под 20, Но по вероятния сценария е Умника да изтегли съпротивата от 22,00 и да видим нива над 25,00лв в рамките на около 10 дни.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА, Фсеки има глава на раменете си!

Коментар

Working...
                                X