IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е добре тук добре се вижда че по сериозна корекция няма да има този грък май не е чак толкова голям

Не е препоръка!

Коментар

• Някой има ли представа ,кой крие зад Три без коз.

Коментар

• нещо такова си мисля и аз-ама да видим

Коментар

• по тая позицийка се олаби напрежението от началото на седмицата.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Надушили са газчицата

Коментар

• Чужденци навлизат с големи патлаци чак изплашиха гърците дето искаха да го смъкнат ама западналиите ще го качат якичко идните дни

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                "Влияние на пазара през месец януари оказа и активизирането на чуждестранните институционални инвеститори, които подновиха покупките си при по-ликвидните позиции. През месеца станахме свидетели и на не малко запитвания от страна на нови чуждестранни играчи включително и един хедж фонд, ориентирани към emerging markets."
                Сега едно въпросче-от кои акции са се интересували посочените по горе лица?Който не може да си отговори по-добре да ходи да копа картофи.
                От какви обеми би се заинтересувал един хедж фонд и на каква доходност се надява?Дали купувача е само един?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                  Как бе на Е-Банев?
                  Или Захариев?
                  Коя на Захариев?
                  Крема или оловцето?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                    А можеш ли да посочиш "светла" компания на БФБ?
                    Как бе на Е-Банев?
                    Или Захариев?
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Мисля ,че говорим за един и същ човек.

Коментар

• Нека обобщим седмицата - страшният грък продаде на гладния и плашлив купувач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Аз лично за моя пакет съм твърдо холд!
                          ++
                          Също тоже - лонг холд енд сеир обзървейшън.

Коментар

• Не го провокирайте.В момента играе за нас.Иначе е доста плашлив,може би го
                            е страх да не продавате.Ще накара всички да купуват и тогава ще освободи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Купувача е голям и гладен. Който не спи спокойно държайки тази акция или пък му стига печалбата която е направил до тук има добра възможност да продаде сега... дори и по-големи количества

Дадохме на купувача , но не ми се стори много гладен

Коментар

• Купувача е голям и гладен. Който не спи спокойно държайки тази акция или пък му стига печалбата която е направил до тук има добра възможност да продаде сега... дори и по-големи количества

Коментар

Working...
                                X