IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Удри кифтета!
    Дано му е олекнало поне на човека, че ако е същия прецакания от миналата седмица. Винс-а май беше изказал хипотеза, че са искали да го плъзнат да му ги вземат както съблякоха тениската на Ивайло Петев.

Коментар

• Удри кифтета!

Коментар

• Как са напъпили новоизлюпените играчи. Като мине голямата лейка и винаги поникват млади зелени кълнове. Ако помните сума такива "играчи" се появиха и след поливането миналата година... Дано вегетацията да е дълга и напоителна - а накрая да цъфнем и вържем!
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Чудесно попълнение за нашия форум. Повече такива като теб, повече пари за такива като мен

Коментар

• Някой знае ли кой е купувачът от днес?

Коментар

• пълен с оптимизъм

Браво колега перфектно разсъждаваш - продължавай така и успех

Коментар

• Ако вдигне с още 5 ст, може да завърти още 100000 кюфтета след обяд.

Коментар

• Аз нещо изпуснах влака.....
                  Какви са тия кюфтаци и откъде се появиха...?

Коментар

• Това да не ви е тютюнът, че чакате да го изкупят.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Кога ще изкупят до 2.20

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                        Пак се започва с единична стрелба из окопите (10, 15)
                        Единична ,единична ,ама от време на време прераства в ЗАЛПОВА
                        мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Уж не ми вярвате,ама всички ме четете и коментирате сякаш съм Паисий.
                          Гледайте си пазара и дано ме разберете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Този номер съм го правил, не с акции а със стоки.Манипулираш цената,създаваш
                            търсене за да продаваш на по-високи цени.Важното е да си артист.
                            Чудесно попълнение за нашия форум. Повече такива като теб, повече пари за такива като мен

Коментар

• Този (основният купувач), след като видя на кого е пакета от 8000, спря да купува (за сега).

Коментар

• Пак се започва с единична стрелба из окопите (10, 15)

Коментар

Working...
                                X