If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При капитал от 547 563 000 акции има да ви замерят с такива пакети от по 500 - 800 000 повече от две години!!! Сами си направете сметката това кИфтета ли са или камъни!!!
ДА! Защото това, което сега се вижда около 10-те стотинки, не са следващите! Следващите ще бъдат още по-вкусни (т.е. по-евтини)! Просто надали ще се навие някой да купува по-скъпо, след като може да си купи още по-евтино! Въпреки, че не се сещам точно за какво си ги купуват, но това е друга тема!!!
Всеки има глава между раменете, аз не препоръчам нищо, просто ви гледам... филма!
Е та то инфото си върви онлайн за сички избушеняци, на друг сайт, ама кво да направя като инвестор не дава 5 леФа......., аз само коментирам това, което избожда очи
Е та то инфото си върви онлайн за сички избушеняци, на друг сайт, ама кво да направя като инвестор не дава 5 леФа......., аз само коментирам това, което избожда очи
За кво си губите времето изобщо да им пускате справките или да им гледате офертите на тия, недоумявам
Не е препоръка
Коментар