IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Вие се бъзикате, но акциите придобиват вече колекционерска стойност. Аз имам ордер за цели 10 кинта на 0.001. Един ден, ако борсата ни стане нормална, ще обяснявам на сина си..... "Видиш ли сине какво беше в тъмните времена адови, можеше да купиш с парите за една ракия 10000 акции"
    Да, жалко, обаче, че са безналични... Ама пък и то, като помислиш... егати колекцията...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Много си скромен...Подкрепям и аз позицията с едни 100 000 акции на 0,001лв
      Ти луд ли си бре? Това са 10 ракиЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Вие се бъзикате, но акциите придобиват вече колекционерска стойност. Аз имам ордер за цели 10 кинта на 0.001. Един ден, ако борсата ни стане нормална, ще обяснявам на сина си..... "Видиш ли сине какво беше в тъмните времена адови, можеше да купиш с парите за една ракия 10000 акции"
        Много си скромен...Подкрепям и аз позицията с едни 100 000 акции на 0,001лв

Коментар

• Вие се бъзикате, но акциите придобиват вече колекционерска стойност. Аз имам ордер за цели 10 кинта на 0.001. Един ден, ако борсата ни стане нормална, ще обяснявам на сина си..... "Видиш ли сине какво беше в тъмните времена адови, можеше да купиш с парите за една ракия 10000 акции"

Коментар

• ХА-ХА- ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТАЗИ ГРЕЧКА ИЗМАМА

Коментар

• А осчетоводяването в баланса на Енемона беше, ако нещо не се лъжа, на 3 (ТРИ) лева... СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХ...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                Имам едно градивно предложение към собствениците на Енергони (без да си позволявам да ги съветвам) - да изсипят всичките си акции в един аукцион на 0.001 лв., за да се види наистина кой какво иска да си купи, защото Енемона се натискаха нещо преди време, та да се свършва тая простотия! То е явно, че те нямат намерение да работят каквото и да било, а само да осребряват, може някой друг да има желание за нещо, щом ноу-хауто им е толкова ценно (оценено )
                А нужно ли е една компания да има дейност за да струват пари акциите ѝ?
                Мисля че не. Дори тук имаше една Теория за чистите акции, ако си я спомняте.
                Която колкото и да е странно донякъде си е истина, поне за нашия пазар.

Коментар

• Е ТОВА Е НОВОТО ХИМКО

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                    Много бързо отписахте компанията. Тук си има и патенти и проекти.
                    Дето се вика: Който разбира, тука се спира.
                    Да не забравяме, че точно това беше компанията с най-голяма пазарна капитализация у нас.
                    То и на 0,1 ст. капитализацията и е твърде голяма

Коментар

• Имам едно градивно предложение към собствениците на Енергони (без да си позволявам да ги съветвам) - да изсипят всичките си акции в един аукцион на 0.001 лв., за да се види наистина кой какво иска да си купи, защото Енемона се натискаха нещо преди време, та да се свършва тая простотия! То е явно, че те нямат намерение да работят каквото и да било, а само да осребряват, може някой друг да има желание за нещо, щом ноу-хауто им е толкова ценно (оценено )

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Гледам, че има 10 мил. акции търсене там, или 10 хил. лв. Този на който не му трябват, да му дам банковата си сметка
                        Много бързо отписахте компанията. Тук си има и патенти и проекти.
                        Дето се вика: Който разбира, тука се спира.
                        Да не забравяме, че точно това беше компанията с най-голяма пазарна капитализация у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                          Когато имаш тоооолкова много артии, не ти пука особено на колко ги продаваш... Още малко остава до заветния връх от 0,001 лв. за акция! Ще бъдете първи... и няма назад! Кръгом и пак напред!
                          Гледам, че има 10 мил. акции търсене там, или 10 хил. лв. Този на който не му трябват, да му дам банковата си сметка

Коментар

• Ето че започнаха да ви замерят вече и с по 5 милиончета, какво да си играят с по едно...

Коментар

• Когато имаш тоооолкова много артии, не ти пука особено на колко ги продаваш... Още малко остава до заветния връх от 0,001 лв. за акция! Ще бъдете първи... и няма назад! Кръгом и пак напред!

Коментар

• Кифтета-мифтета, кибапчита-мибапчита

Коментар

Working...
                                X