Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеМного си скромен...Подкрепям и аз позицията с едни 100 000 акции на 0,001лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВие се бъзикате, но акциите придобиват вече колекционерска стойност. Аз имам ордер за цели 10 кинта на 0.001. Един ден, ако борсата ни стане нормална, ще обяснявам на сина си..... "Видиш ли сине какво беше в тъмните времена адови, можеше да купиш с парите за една ракия 10000 акции"
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИмам едно градивно предложение към собствениците на Енергони (без да си позволявам да ги съветвам) - да изсипят всичките си акции в един аукцион на 0.001 лв., за да се види наистина кой какво иска да си купи, защото Енемона се натискаха нещо преди време, та да се свършва тая простотия! То е явно, че те нямат намерение да работят каквото и да било, а само да осребряват, може някой друг да има желание за нещо, щом ноу-хауто им е толкова ценно (оценено )
Мисля че не. Дори тук имаше една Теория за чистите акции, ако си я спомняте.
Която колкото и да е странно донякъде си е истина, поне за нашия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнениеМного бързо отписахте компанията. Тук си има и патенти и проекти.
Дето се вика: Който разбира, тука се спира.
Да не забравяме, че точно това беше компанията с най-голяма пазарна капитализация у нас.
Коментар
-
Имам едно градивно предложение към собствениците на Енергони (без да си позволявам да ги съветвам) - да изсипят всичките си акции в един аукцион на 0.001 лв., за да се види наистина кой какво иска да си купи, защото Енемона се натискаха нещо преди време, та да се свършва тая простотия! То е явно, че те нямат намерение да работят каквото и да било, а само да осребряват, може някой друг да има желание за нещо, щом ноу-хауто им е толкова ценно (оценено )
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГледам, че има 10 мил. акции търсене там, или 10 хил. лв. Този на който не му трябват, да му дам банковата си сметка
Дето се вика: Който разбира, тука се спира.
Да не забравяме, че точно това беше компанията с най-голяма пазарна капитализация у нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКогато имаш тоооолкова много артии, не ти пука особено на колко ги продаваш... Още малко остава до заветния връх от 0,001 лв. за акция! Ще бъдете първи... и няма назад! Кръгом и пак напред!
Коментар
Коментар