Абе кой купува толкова здраво тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЩе проумеете истината като почне да се чисти Хима, ЦКБ и другото талаш за да се пълни тук, но ще е късно!
Нямам препоръка!
Ще пълним дюшеци, буркани, скринове, гардероби... то има толкова много, че и къщата си да напълни човек, все ще има...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕнергона е цели 3 мил кинта и повече. Как е възможно, би трябвало и 3 хил да не струва. Аз бих си го купил на около 1000 да кажем целия, просто защото ми харесва името. Прилича на онова от Трансформърс (поправете ме ако греша) - там Мегатрон Енергон ала бала и т.н. Разбира се,
Не е препоръка.
Начална 6.000 11.06.2009 - 299 900.00%
Сам можеш да сметнеш капитализаци у време оно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДа, ама като го купиш за хиляда и ще поискаш и ти да го продадеш за "3 мил кинта и повече", нали!? А???
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕнергона е цели 3 мил кинта и повече. Как е възможно, би трябвало и 3 хил да не струва. Аз бих си го купил на около 1000 да кажем целия, просто защото ми харесва името. Прилича на онова от Трансформърс (поправете ме ако греша) - там Мегатрон Енергон ала бала и т.н. Разбира се,
Не е препоръка.
Коментар
-
Енергона е цели 3 мил кинта и повече. Как е възможно, би трябвало и 3 хил да не струва. Аз бих си го купил на около 1000 да кажем целия, просто защото ми харесва името. Прилича на онова от Трансформърс (поправете ме ако греша) - там Мегатрон Енергон ала бала и т.н. Разбира се,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтесно е гърците ще могат ли да го реанимират за няколко години и да го докарат поне до 0.10лв.Ама те са маистори- знае ли ги човек - колко му беше върха преди кризата.А сега готвели и вливания...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТака, това е добро начало, но имате още работа, успех.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар