IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
    Тук и аз не знам за какво се борят ... на другия отчет може да "преоценят" и някоя стара книга фантастика на 100 милиона, заради античната ѝ стойност, та да излязат на още по-голяма "имагинерна" печалба ...

Абе човек до де се не опари.. Така че Другари и Другарки имате глава на раменете си - вземайте смело инвестиционни решения .... ( аз 2007 си купих някакви такива за 100 лв/бр, после като ги продадох не можах таксите да си платя ...)
    Това, което ти се е случило, дава възможност на всички да преценят колко можеш да даваш съвети и колко да ти обръщат внимание!!!

Коментар

• за светата троица алилуя трито лева се борим

Коментар

• Тук и аз не знам за какво се борят ... на другия отчет може да "преоценят" и някоя стара книга фантастика на 100 милиона, заради античната ѝ стойност, та да излязат на още по-голяма "имагинерна" печалба ...

Абе човек до де се не опари.. Така че Другари и Другарки имате глава на раменете си - вземайте смело инвестиционни решения .... ( аз 2007 си купих някакви такива за 100 лв/бр, после като ги продадох не можах таксите да си платя ...)

Коментар

• Тук за какво се борите?

Коментар

• Да прав си за маджовците- нашите са по- големи боклуци- това Банев, Божков...Тук са си мастери и отчети си имат и проекти- от всякъде изпипана работа
            НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco261210 Разгледай мнение
              бре много мераклий много бре усетихте кинтите и даваи влака назат.много сте скъсани бре не можете да се качите в движение та гледате да свалите стотни от стотинката голям келепир (стотни от стотинката) бря бря
              гърците били измамници. я се огледаи на борста колко мажо по убави ще видиш? виж цената на патки мостове и колко още други? смяташ ли че са по стоиностни от тази сравни тяхната и тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Тук винаги гърците са си били маркетмеикъри- признал съм ги за измамници, ама си иска и време за надуване на балона.Не е препоръка за нищо
                бре много мераклий много бре усетихте кинтите и даваи влака назат.много сте скъсани бре не можете да се качите в движение та гледате да свалите стотни от стотинката голям келепир (стотни от стотинката) бря бря

Коментар

• Тук винаги гърците са си били маркетмеикъри- признал съм ги за измамници, ама си иска и време за надуване на балона.Не е препоръка за нищо

Коментар

• ей, не издържа този с 10-те хиляди на и 13 чет'ри десети от стотинката спред отвори от зор.

Коментар

• С ЧСИ-то - по каква линия са се озовали там, някой с повече инфо?

Коментар

• Ехее, реших да погледна в темата на тая гръцка пирамида... ми то много спекулант се заиграл тука бре Много хазартна краста има да се чеше явно на тая БФБ
                        ПисУи, добре се забавлявате ама дръжте под око ЧСИ-то.. че към 25 млн. броя ли имаше.. не се знае в кой момент ще му избият шайбите
                        Иначе е ясно че гърчолята искат пак да я надуят и излъжат някой, ама май гледат да минат с минимална сума по пътя, а ЧСИ-то им бърка сметката Пък не се знае дали няма още няколко стотин милиона да извади по някое време ... тук поне бройки колкото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Поздравления Генерале, друго си е набитото око.
                          А какъв е извода щом някой иска да пазари евтино, дори и по тая артия?
                          Привет,Jeka....Привет и на всички присъстващи.Намерих подходяща картинка за отговор:
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            По-скоро иска да продаде скъпо Нямам.
                            Ако натискаш да продаваш, пък в следващия миг изчезнеш - скъпо да продадеш или евтино да купуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Поздравления Генерале, друго си е набитото око.
                              А какъв е извода щом някой иска да пазари евтино, дори и по тая артия?
                              По-скоро иска да продаде скъпо Нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Хе,хе.....Нямам акции,но не е забранено да се гледа сеир.Изглежда,че един и същ играч офертира на първа позиция и отляво и отдясно.Търсят се рибоци,стръвта е заложена.
                                На никого не пречиш нито с гледането, нито с говоренето, но то и само това ще ти остане!!!

Коментар

Working...
                                X