Първоначално изпратено от sirFaith
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Тук и аз не знам за какво се борят ... на другия отчет може да "преоценят" и някоя стара книга фантастика на 100 милиона, заради античната ѝ стойност, та да излязат на още по-голяма "имагинерна" печалба ...
Абе човек до де се не опари.. Така че Другари и Другарки имате глава на раменете си - вземайте смело инвестиционни решения .... ( аз 2007 си купих някакви такива за 100 лв/бр, после като ги продадох не можах таксите да си платя ...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco261210 Разгледай мнениебре много мераклий много бре усетихте кинтите и даваи влака назат.много сте скъсани бре не можете да се качите в движение та гледате да свалите стотни от стотинката голям келепир (стотни от стотинката) бря бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук винаги гърците са си били маркетмеикъри- признал съм ги за измамници, ама си иска и време за надуване на балона.Не е препоръка за нищо
Коментар
-
Ехее, реших да погледна в темата на тая гръцка пирамида... ми то много спекулант се заиграл тука бре Много хазартна краста има да се чеше явно на тая БФБ
ПисУи, добре се забавлявате ама дръжте под око ЧСИ-то.. че към 25 млн. броя ли имаше.. не се знае в кой момент ще му избият шайбите
Иначе е ясно че гърчолята искат пак да я надуят и излъжат някой, ама май гледат да минат с минимална сума по пътя, а ЧСИ-то им бърка сметката Пък не се знае дали няма още няколко стотин милиона да извади по някое време ... тук поне бройки колкото си искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПоздравления Генерале, друго си е набитото око.
А какъв е извода щом някой иска да пазари евтино, дори и по тая артия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеПо-скоро иска да продаде скъпо Нямам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПоздравления Генерале, друго си е набитото око.
А какъв е извода щом някой иска да пазари евтино, дори и по тая артия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеХе,хе.....Нямам акции,но не е забранено да се гледа сеир.Изглежда,че един и същ играч офертира на първа позиция и отляво и отдясно.Търсят се рибоци,стръвта е заложена.
Коментар
Коментар