Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЯвно номера не мина и ще ходим нагости в "Амрита"
От Енергони ми казаха, че Амрита са отказали да подпишат договор за оценка, защото са в някакъв конфликт на интереси с КФН.
От последния отчет особено много ми хареса това:
"Разходи, свързани с изграждане на ВЕИ проекти на дружеството –
2329 хил. лв. "
Явно са започнали да изграждат нещо.
Някой ако знае нещо повече, може да сподели....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДа, колега, шегувам се и аз, но това не пречи да ти е развален калкулатора! Сметни им пак "печалбата" и ще се убедиш! Не си прав в сметките си! А това, шегувайки се, го отправям по-скоро към мажовците, защото всяка уважаваща себе си публична компания, трябва да може да раздаде поне половината си печалба под формата на дивидент!
Смятал съм за 33 хиляди лева. Взел съм от Киро само числото, без да обърна внимание че става въпрос за хиляди лева.
Не че реално фирмата има някаква печалба изобщо. Печалбата била от някаква "преоценка" на активи. Иначе си е на загуба.
Енергони АД отчита 33 млн. лв. консолидирана печалба за 2013 г., показва отчетът на дружеството, публикуван чрез Бюлетин Investor.bg.
Печалбата обаче идва от преоценка на „Патент за изобретение Метод за изграждане на вятърна електроцентрала“ в размер на 37,77 млн. лв. Без тази преоценка загубата би била около 1,1 млн. лв.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе бе колега, виждам че и ти се майтапиш. Не го вземай на сериозно.
Всички знаем, че акция която се търгува по една стотинка няма как да плати 3 стотинки дивидент.
Търговията с тази артия е просто игра на "Черна Донка". Накрая някой ще остане с Донката в ръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЕ, ти пък много на сериозно се (го) взема... Чак почна и на математика да ме учиш!?! Свиркай си, не се връзвай толкова, ще ти излязат бръчки...
Всички знаем, че акция която се търгува по една стотинка няма как да плати 3 стотинки дивидент.
Търговията с тази артия е просто игра на "Черна Донка". Накрая някой ще остане с Донката в ръка.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова да не е "Бисери и вицове" ?
Като разделиш печалбата на броя на акциите се получава числото 0,006 стотинки на акция. По шест хилядни от стотинката. Което пък е 500 (петстотин) пъти по-малко от мечтаното от теб.
Но нещата ще се подобрят, ако печалбата се повиши 1000 пъти, може и да дадат по 3 стинки дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЕ!?! Ти пък... По 3 стотинки да даде, какъв лев...
Като разделиш печалбата на броя на акциите се получава числото 0,006 стотинки на акция. По шест хилядни от стотинката. Което пък е 500 (петстотин) пъти по-малко от мечтаното от теб.
Но нещата ще се подобрят, ако печалбата се повиши 1000 пъти, може и да дадат по 3 стинки дивидент.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ кво казваш? Да дадат по лев на акция дивидент
Имам шитове! Не препоръчвам на никого нищо, освен на Комисията да спре да се занимава с глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНай-вероятно се чака поне половината от печалбата да се раздаде като дивидент! Тогава хем ще ги призная гърците, хем ще се раздвижат нещата тук!
И не препоръчам нито търговия, нито давам акъл на мажовците, ама няма да е зле да го направят, ако искат да се докажат, все пак...
Имам шитове! Не препоръчвам на никого нищо, освен на Комисията да спре да се занимава с глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАйде бе!!!
Никой не купува,никой не продава какво чакате?
И не препоръчам нито търговия, нито давам акъл на мажовците, ама няма да е зле да го направят, ако искат да се докажат, все пак...
Коментар
Коментар