Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСамо не знам кой си мислите ще ви купува тия милиони акции на 0.2 ст., дето сега ги купувате на 0.1
* не е препоръка.
Коментар
-
на аукциона беше интересна играта .....защо цената да е на 0,002 ....
Трудно се прекарва грък.....
съмненията са ми за това че първите 4 милиона на ,002 може да са негови..... и има опастност да си купи собствените акции ....
А той да купува вече на 0,001 и колко някой си вземе на горната цена...все е печалба...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСамо не знам кой си мислите ще ви купува тия милиони акции на 0.2 ст., дето сега ги купувате на 0.1
Собственика ,купува около 8 милиона на ,003 ст...
Около 30 милиона на ,002..
Грък да се мине.... а той е гърче....
В момента има търсене на най малко 40 милиона на ,001 ст....
да живее хазарта.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеМалкият брой сделки вчера на 0.002 лв. е гаранция, че никой от купилите на 0.001 лв. не е продал на 0.002 лв. Да, това може да се случи, но не е станало вчера.
Сам пишеш, че след 40-те сделки е имало 4.9 млн. на цена от 0.002 лв.
може ...
Правил съм го ....
Просто на аукциона продавай на 0,001 лв и си пръв отг продалите,поръчката е по малка от поръчката купува... ,друг начин е да сложиш пазрана поръчка продава ,по малко с малко от основната поръчка купува... ..пак на аукциона..Last edited by Монти; 17.09.2014, 15:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеОпит за печалба от 100% за часове при акциите на Енергони
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ergoni,180174/
Сам пишеш, че след 40-те сделки е имало 4.9 млн. на цена от 0.002 лв.
Коментар
-
Опит за печалба от 100% за часове при акциите на Енергони
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ergoni,180174/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМежду другото, сегашните купувачи определено трябва да бъдат проверени от данъчните... защото единствената здрава логика е да се купува е с цел изсветляване на черни пари!!!
купуваш на 0.002 лв, а счетоводно ти се отчита като 1 лев инвестицията... по номинала
само отбеляавам какви са реалностите!
Нямам акции тук! Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМежду другото, сегашните купувачи определено трябва да бъдат проверени от данъчните... защото единствената здрава логика е да се купува е с цел изсветляване на черни пари!!!
купуваш на 0.002 лв, а счетоводно ти се отчита като 1 лев инвестицията... по номинала
само отбеляавам какви са реалностите!
Нямам акции тук! Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!
(и аз немам акциЙ, само питам..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Този още 100 милиона ли има?
вече един път ми събра очичките....
Коментар
Коментар