IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Опааа!
    Клъвнали

Коментар

• Опааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Само не знам кой си мислите ще ви купува тия милиони акции на 0.2 ст., дето сега ги купувате на 0.1
        Единственото безгранично нещо е човешката алчност. Поне аз тук на това залагам. Не съм взел милиони, но все пак мис е струва, че при тоя пени маркет си заслужава риска с едни 200-300 левчета за спорта.
        * не е препоръка.

Коментар

• на аукциона беше интересна играта .....защо цената да е на 0,002 ....
          Трудно се прекарва грък.....
          съмненията са ми за това че първите 4 милиона на ,002 може да са негови..... и има опастност да си купи собствените акции ....
          А той да купува вече на 0,001 и колко някой си вземе на горната цена...все е печалба...
          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Само не знам кой си мислите ще ви купува тия милиони акции на 0.2 ст., дето сега ги купувате на 0.1
            Така е .... но има едно но...
            Собственика ,купува около 8 милиона на ,003 ст...
            Около 30 милиона на ,002..
            Грък да се мине.... а той е гърче....
            В момента има търсене на най малко 40 милиона на ,001 ст....
            да живее хазарта.....

Коментар

• Тук поне всеки, може се влезе на дъното

Коментар

• Само не знам кой си мислите ще ви купува тия милиони акции на 0.2 ст., дето сега ги купувате на 0.1

Коментар

• Брей ще луднете всичките покрай тази гръкоманска измишльотина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Малкият брой сделки вчера на 0.002 лв. е гаранция, че никой от купилите на 0.001 лв. не е продал на 0.002 лв. Да, това може да се случи, но не е станало вчера.

Сам пишеш, че след 40-те сделки е имало 4.9 млн. на цена от 0.002 лв.

може ...
                    Правил съм го ....
                    Просто на аукциона продавай на 0,001 лв и си пръв отг продалите,поръчката е по малка от поръчката купува... ,друг начин е да сложиш пазрана поръчка продава ,по малко с малко от основната поръчка купува... ..пак на аукциона..
                    Last edited by Монти; 17.09.2014, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Опит за печалба от 100% за часове при акциите на Енергони

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ergoni,180174/
                      Малкият брой сделки вчера на 0.002 лв. е гаранция, че никой от купилите на 0.001 лв. не е продал на 0.002 лв. Да, това може да се случи, но не е станало вчера.

Сам пишеш, че след 40-те сделки е имало 4.9 млн. на цена от 0.002 лв.

Коментар

• Опит за печалба от 100% за часове при акциите на Енергони

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ergoni,180174/

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Между другото, сегашните купувачи определено трябва да бъдат проверени от данъчните... защото единствената здрава логика е да се купува е с цел изсветляване на черни пари!!!

купуваш на 0.002 лв, а счетоводно ти се отчита като 1 лев инвестицията... по номинала

само отбеляавам какви са реалностите!

Нямам акции тук! Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!
                          Хах, това от къде го измисли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Между другото, сегашните купувачи определено трябва да бъдат проверени от данъчните... защото единствената здрава логика е да се купува е с цел изсветляване на черни пари!!!

купуваш на 0.002 лв, а счетоводно ти се отчита като 1 лев инвестицията... по номинала

само отбеляавам какви са реалностите!

Нямам акции тук! Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!!!
                            Тва па що ?
                            (и аз немам акциЙ, само питам..)
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Този още 100 милиона ли има?
                              Ако си купи още 20 милиона и даде над 40-55 К в лева и ще стане мазало по позицията.........
                              вече един път ми събра очичките....

Коментар

• Този още 100 милиона ли има?

Коментар

Working...
                                X