Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТо, каквото и да е... все дърво... Това е като дупките по пътищата ни - няма начин да избегнеш всичките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениепод КТБ имах предвид депозит в банка... не акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз пък от ХДПАТките имам, така че и аз съм в джаза....
Ама няма и как да си на сухо в България - ако не в КТБ, то в Енергонито, Оловно цинковия, ХДпат и тн. ща са набиеш.... а ако по древната схема в дюшека "спестяваш" - там прошка няма с уникалната битова престъпност....
Не че нещо , но е важен фундамента - друго си е да тръгнеш от 0,001 - абе емоции
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНе знам, ама... при последната борсова цена на КТБ, разликата е сериозна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз пък от ХДПАТките имам, така че и аз съм в джаза....
Ама няма и как да си на сухо в България - ако не в КТБ, то в Енергонито, Оловно цинковия, ХДпат и тн. ща са набиеш.... а ако по древната схема в дюшека "спестяваш" - там прошка няма с уникалната битова престъпност....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГОЛЯМ ПРОПУСК ША ЗНАИШ !!! - Къде другаде ще намериш такъв адреналин , и то за 5 лв.
За сега , тези са на сцената ! - НЕ Е ПРЕПОРЪКА , - лична констатация !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБАси ..йката!!
Нямат край безумията в Бегетовицата!
Обратно изкопуване от 0.001 до 1 лев...
Уникално!!!!!!!!!!!
Нямам акции! Не пепоръчвам нищо! Просто се дивя на безумията!!!!
ГОЛЯМ ПРОПУСК ША ЗНАИШ !!! - Къде другаде ще намериш такъв адреналин , и то за 5 лв.
За сега , тези са на сцената ! - НЕ Е ПРЕПОРЪКА , - лична констатация !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНЯМА СПОР - ДЕЙСТВА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНЯМА СПОР - ДЕЙСТВА !
Коментар
Коментар