IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Не знам дали сте го коментирали вече, но сега ми направи впечатление, че Бедо е продавал акции през последното тримесечие. Имате ли обяснение?
    И в края на третото и в края на 4 тримесечие броя акции на г-н Доганян е един и същ
    460 296 броя.

Коментар

От отчета за последното тримесечие
      Намаляли са с към 15к акции, но не ми се вярва да е продавал на пазар за някви 10 хил. лв.

Акционери в "СИНЕРГОН ХОЛДИНГ" АД притежаващи най-малко 5% от акциите с право на глас към 31.12.2012 год.
      No. ЕГН
      Булстат Име Брой акции %

1. 121748852 "ОМЕГА БИ ДИ ХОЛДИНГ" АД 5 087 428 27.71
      2. 831746116 " ПЕТРОЛ- ИН" АД 3 408 665 18.57

Акционери в "СИНЕРГОН ХОЛДИНГ" АД притежаващи най-малко 5% от акциите с право на глас към 30.09.2012 год.
      No. ЕГН
      Булстат Име Брой акции %

1. 121748852 "ОМЕГА БИ ДИ ХОЛДИНГ" АД 5 102 812 27.79
      2 831746116 " ПЕТРОЛ- ИН" АД 3 408 665 18.57

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Това откъде произтече?
        От отчета за последното тримесечие

Коментар

Не знам дали сте го коментирали вече, но сега ми направи впечатление, че Бедо е продавал акции през последното тримесечие. Имате ли обяснение?
          Това откъде произтече?

Коментар

Бедо е много добър човек, понеже знае, че акциите ще се вдигат много, ги е продал, за да направи хората богати и щастливи. амин...
            Не е препоръка.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Не знам дали сте го коментирали вече, но сега ми направи впечатление, че Бедо е продавал акции през последното тримесечие. Имате ли обяснение?

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                хахахаха
                Ейй тука и на 1,15 не иска да кълве рибата ...после на 15 лева не знам кво ще е

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/images/icons/icon14.gif
                  "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                    тук да не се стигне 1.50 ) преди банката
                    Тук под 2 лева съм циция ...не пускам и бройка

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      Молете се да не отиде на 15 лв. преди да съм си купил достатъчно.
                      хахахаха

Коментар

• Хеххехе....15 лв това кога?

Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                        Молете се да не отиде на 15 лв. преди да съм си купил достатъчно.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Молете се да не отиде на 15 лв. преди да съм си купил достатъчно.

Коментар

• тук да не се стигне 1.50 ) преди банката
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнение
                              Тая акция си е жив авток*р в г*з* ....
                              Ми като е Авто ...къв го дириш тука ..освен ако не чакаш като кума лиса под асмата ...я не на нас тия ...тролове сме гледали многооо в тази тема .....аре като са толкоз курнас сички що не ти сипаха на 0,93 днес дето дебнеше ...знаеш ли що ?! щото никои не ще да продава под лев, 1,05 лв ....айде ела утре пак пиши че е кисело гроздето ...

Коментар

• Зад новите никове ми се струва стоят стари муцуни

Коментар

Working...
                                X