Това е за въпросния терен от доклада за 2016 год.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение............
Доколкото помня за половината от имотите в жк Младост, които холдинга купи от свързана с мажоритаря фирма, съдът развали сделките, а холдинга няма никакво намерение да си търси парите от продавача им(свързаната фирма).
Вие ако си купите имот и съдът ви развали сделката, ще си потърсите ли парите от продавача?..........
Поне да бяха писали къде се намират имотите които са ипотекирани(в София не са).
Инвестора що не похарчат 4-5 лв и да проверят в ИР кои имоти са ипотекирали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
моята статия е след еуфорията до 1,16 лв.
вече беше върнало до 1,06 лв.
Коментар
-
моята статия е след еуфорията до 1,16 лв.
вече беше върнало до 1,06 лв.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Твоята статия може би надъха някой новобранец да вземе с надеждата че Бедо може да даде някой лев дивидент та редно е да пишеш нова статия с новата подробност.
Синергони и Топливо всяка година са с големи загуби въпреки подема на икономиката и големите разпродажби на имоти.
вече беше върнало до 1,06 лв.
Коментар
-
забелязъл съм, че въображението ни бледнее пред реализациите им
затова може да се окажеш напълно прав или дори идеята им да е в пъти по фрапантна и велика
Синергони и Топливо всяка година са с големи загуби въпреки подема на икономиката и големите разпродажби на имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеТова може да е част от по-голяма схема включваща умишлена безстопанственост.
Доколкото помня за половината от имотите в жк Младост, които холдинга купи от свързана с мажоритаря фирма, съдът развали сделките, а холдинга няма никакво намерение да си търси парите от продавача им(свързаната фирма).
Вие ако си купите имот и съдът ви развали сделката, ще си потърсите ли парите от продавача?
Може тази ипотека сега да е част от такава схема: ПИБ взима имотите и холдинга не си ги търси....
затова може да се окажеш напълно прав или дори идеята им да е в пъти по фрапантна и велика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това може да е част от по-голяма схема включваща умишлена безстопанственост.
Вие ако си купите имот и съдът ви развали сделката, ще си потърсите ли парите от продавача?
Може тази ипотека сега да е част от такава схема: ПИБ взима имотите и холдинга не си ги търси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениемоля някой да ми обясни новото съобщение от Синергон в x3news
Синергон става съдлъжник по кредита от ПИБ с който се купува Гранд хотел Пловдив
според мен продажбата означава прехвърляне на активите и пасивите и въобще, взимат парите и забравят за хотела
сега се оказва, че ако новият собственик е немарлив и не си плаща кредита, Синергона ще плаща
?!?!?
реално няма продажба
или?
стане ли някаква засечка делата ще са безкрайни, но губещ няма да е ПИБ.......... и те се изучиха
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
моля някой да ми обясни новото съобщение от Синергон в x3news
Синергон става съдлъжник по кредита от ПИБ с който се купува Гранд хотел Пловдив
според мен продажбата означава прехвърляне на активите и пасивите и въобще, взимат парите и забравят за хотела
сега се оказва, че ако новият собственик е немарлив и не си плаща кредита, Синергона ще плаща
?!?!?
реално няма продажба
или?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...lovdiv-276931/
Хубава статия, според мен въпросът не е дали парите от хотела ще стигнат до акционерите, а за колко години холдинга ще ги изгуби, загубите растат в последните години.....
За миналата година мисля, че загубата ще е пак около 10 млн....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...lovdiv-276931/
Хубава статия, според мен въпросът не е дали парите от хотела ще стигнат до акционерите, а за колко години холдинга ще ги изгуби, загубите растат в последните години.....
тука е такаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...lovdiv-276931/
Коментар
Коментар