Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Вероятно ще си изплати дълговете към Топливо, Синергон, банки и ще останат пари и за още нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеГоворих с ДВИ. Приятна госпожа ми обясни подробно.Станало е горе-долу както са го обяснили адвокатите на Ivan2015 Синергон вече няма никакви ангажименти към ПИБ във връзка с продажбата на хотела.Нито са правени допълнителни ипотеки,нито е поемана допълнителна гаранция.
Коментар
-
kaputov, въпросът относно продажбата на всички дружествени дялове от капитала на "Гранд хотел Пловдив" ЕООД беше не как ти смяташ, че е трябвало да се процедира и не как моите адвокати смятат, че е било най-добре да се процедира, а въпросът беше как е процедирано по тази сделка.Last edited by Ivan2015; 19.02.2019, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
А какво дава той на останалите акционери?? Защо в съобщението не поясни всичко?
Със съобщението просто се изпълнява задължението за инфо - едва ли му пука кой какво разбира и не разбира.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Аз се чудя защо подценявате арменеца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеГоворих с ДВИ. Приятна госпожа ми обясни подробно.Станало е горе-долу както са го обяснили адвокатите на Ivan2015 Синергон вече няма никакви ангажименти към ПИБ във връзка с продажбата на хотела.Нито са правени допълнителни ипотеки,нито е поемана допълнителна гаранция.
- 1 like
Коментар
-
Говорих с ДВИ. Приятна госпожа ми обясни подробно.Станало е горе-долу както са го обяснили адвокатите на Ivan2015 Синергон вече няма никакви ангажименти към ПИБ във връзка с продажбата на хотела.Нито са правени допълнителни ипотеки,нито е поемана допълнителна гаранция.Last edited by noko6; 14.02.2019, 14:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Благодаря
Най-лесно е от инвестор да попита ДВИ на Синергон да обясни какво точно се случва.Ако не иска да каже.друг начин е да похарчат някой лев и да се поровят в имотния регистър,за да видят върху кои имоти е ипотеката.Last edited by kaputov; 14.02.2019, 13:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПо отношение на депозита няма място за гадаене от дъщерното към холдинга: 15+45=60. Малко над 2 милиона на година за лихви. И тук вече започват въпросите, какво се случва?Last edited by Ivan2015; 14.02.2019, 00:31.
- 1 like
Коментар
Коментар