Не мога да разбера как компания, която има консолидирани приходи за 2010 г. 258 933 000 лв., общо струва около 14 705 000 лв. и цената и продължава да пада?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеЗа теб постоянно означава само едното ! не е препоръка
Не е препоръка за Волове от Х тип
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТук умря търговията напоследък .....което за мен означава само едно
Не е препоръка за ПК на ЦКРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТия дни като вдигнат ДАУ над 11К ще има възможност да продаде навсякъде...
Коментар
-
По моите сметки (ако са верни) излиза че към края на миналата година само трите пенсионни фондове на Алианц са имали общо повече хартии от изтъргувания голям пакет вчера а сумата от всички акции на всички останали ПФ е била около 496 545 акции тоест по-малко количество.Това обаче не означава със сигурност че продавача са били фондовете на Алианц.Единствено сигурно е че при сделката с големия пакет аз не бях нито купувач нито продавач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧе е ПФ, ПФ е, ама имайте идея че може да е чуждоземски
Алианц не са такива кухари бе, кво ги направихте. Едни от свесните ПФ в БГ са.
Но има и още поне един едър продавач.... нали му видяхте аск-а...
Сега въпроса е дали Бедо ще "уважи" и него, или ще го остави да се гърчи и мачка цената, като Оги Донев индексен фонд..........Успех пожелавам
Коментар
-
Че е ПФ, ПФ е, ама имайте идея че може да е чуждоземски
Алианц не са такива кухари бе, кво ги направихте. Едни от свесните ПФ в БГ са.
Но има и още поне един едър продавач.... нали му видяхте аск-а...
Сега въпроса е дали Бедо ще "уважи" и него, или ще го остави да се гърчи и мачка цената, като Оги Донев индексен фонд
Коментар
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеКато гледам тоя пакет ,май алианц е продавача.Май не останаха пенсии,всички се изнесоха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеВиждам коя е насрещната страна по сделките, които съм направил днес! А също и знам през кой посредник търгува Бедо... Разбира се - това е само хипотеза... но вероятно достоверна!
Ако е Бедо надхвърля 5% или кратните на 5% във всички случаи, поживем и увидем
http://www.investor.bg/companies/profile/3.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеOт къде знаеш, че се е намесил???
Коментар
-
Oт къде знаеш, че се е намесил???
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБедо се намеси!Файнъли!
Явно и алчният арменец не издържа на изкушението.... и си направи подарък!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар