IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цената под 1 лв не е смешна . Фундамента доста се промени през последните години. Но все пак при цени от 60 стотинки може да се купи някоя друга бройка .

Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Абе под 1.00 е смешно тук - доста хора като гледам изкупиха. Следващото интересно е кой с какви таргети е - някои с по 20-30%, други с 100%, трети може да си чакат едни 400-500% - защо не! Все някога ще дойдат и добри години, знаеме че Бедо тогава се появява с едни печалби от по 10-15 млн. годишно - помним 2006-2007 - защо не и по добри - не е препоръка
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Обратното изкупуване го правим ние ...дребните акционери .
      Абе под 1.00 е смешно тук - доста хора като гледам изкупиха. Следващото интересно е кой с какви таргети е - някои с по 20-30%, други с 100%, трети може да си чакат едни 400-500% - защо не! Все някога ще дойдат и добри години, знаеме че Бедо тогава се появява с едни печалби от по 10-15 млн. годишно - помним 2006-2007 - защо не и по добри - не е препоръка
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Обратното изкупуване го правим ние ...дребните акционери .

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Бедо да не прави обратно изкупуване
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Нещо такова.
          На 5.10.2011 ми се струва направи едно такова за близо 600 хил. акции на 88 ст.
          В края на месеца идва консолидиран отчет. Очаквам тука приходи в размер 300+ млн. не е препоръка
          Last edited by mpy_yordanov; 21.02.2012, 12:30.
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Нещо такова.
            На 5.10.2011 ми се струва направи едно такова за близо 600 хил. акции на 88 ст.
            Last edited by Батя; 21.02.2012, 12:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

По двеста бройки....

Коментар

• Бедо да не прави обратно изкупуване

Коментар

Чакате ли още на 50-30 ст.?
                  Чакайте, чакайте...
                  и на 1,50-1,30 пак ще е евтина, така че няма закъде да се бърза
                  Абе, от чакане, някои изтърваха едни 0.10 лв. (аз примерно
                  Нищо де, не ме е яд, понеже така или иначе съм си купил

Коментар

• Чакате ли още на 50-30 ст.?
                    Чакайте, чакайте...
                    и на 1,50-1,30 пак ще е евтина, така че няма закъде да се бърза

Коментар

• Какъв бой? че и сега цената си е на 0.65 горе долу

Това под 0.60 се беше някакво изгърбване което направиха на някой ДФ очевидно

Но то всичко под 1.00 си е изгърбване тук

Според може да има последни разкешвания до 0.50. По ниско не вярвам. Ако има такива ще са до края на месеца, според мен

Коментар

Аз няколко пъти намекнах тук, по-надолу и в Оптимизма по тоя въпрос, но явно не ви се чува
                        Не искам да ви се мешам във фенството към Бедо но като спекулант мога да попитам след толкова подсказване какво ще кажат тези който ги изгърбиха на 65 ст преди месец , когато ви чуха и действаха....Ако са доволни от боя ще ви подкрепим с някоя хилядарка за да го преценим и ние......

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Така е Батя, само дето трябва да спре кървенето от ДФ първо
                          Тук цените под номинал са само за да им бъдат обрани акциите без пари

Средата на Март най-късно очаквам да почне ръст тука
                          Аз няколко пъти намекнах тук, по-надолу и в Оптимизма по тоя въпрос, но явно не ви се чува

Както и да е, всеки за своите пари. Аз си взех обилно на 56 и си докарах средна 62, пък вие си чакайте 50-30, а защо не и на 10 стинки... мечтите са безплатни
                          Last edited by Батя; 16.02.2012, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                            Че какво да я държи над 50 ??!! Писането във форума на хард-спекулантското ядро ????
                            Сложил съм хубава оферта купува - най-малко тя

Коментар

Мислиш ли, че може да падне под 0.50?
                              Че какво да я държи над 50 ??!! Писането във форума на хард-спекулантското ядро ????
                              Не е препоръка

Коментар

Мислиш ли, че може да падне под 0.50?
                                КАто гледам тез проценти зелени от днес ...едва ли ..или просто някой изчаква тактично за да тръгне със гефгира да сеее

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Working...
                                X