Бедо какво е намислил при Топливо...Капитализацията на дъщерята 43 м., а на Синергон под 20 м...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКъм 30 юни:
Основен доход на акция (лева на акция) 0.72
Основен,- Основен но само за бедодоганянски
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеНеплатени електрони имат по мрежата, оттам вероятно са им доста от задълженията, от сметки за тоци. Чел съм, че електроните по проводниците се движат с 1 мм в секунда, тоест към 32 км за година, от Козлодуй ще пристигнат за 12 години. Но всъщност съседните електрони си предават импулса от движението мигновено, затова токът протича виртуално с висока почти светлинна скорост.доста мизерна скорост от 1мм/sec. Та това в денешно време и технология е ... като пълзене на охлюв. Не знам на колко преклонни години стана Бедо, но е крайно време да прозре, че не е удачен управник за тази и другите свързани хартии
Коментар
-
Неплатени електрони имат по мрежата, оттам вероятно са им доста от задълженията, от сметки за тоци. Чел съм, че електроните по проводниците се движат с 1/3 мм в секунда, тоест към 10 км за година, от Козлодуй ще пристигнат за >20 години. Но всъщност съседните електрони си предават импулса от движението мигновено, затова токът протича виртуално с висока почти светлинна скорост. https://chr.bg/istorii/tehno/kolko-b...ktrichestvoto/
АЕЦ купуват уран за 600 $ на кг, след разпада се получават свободни електрони и те фактически отделят електроните и ви ги продават за по 1000 лв на милиграмLast edited by Кисимов; 28.02.2024, 19:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеПогасени са задължения за почти 12 млн и останалите са увеличени вземания, само 100 хил кеш са постъпили. Вземанията се използват от дъщерните за оборотни средства.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Аз доколтого виждам няма да има..
[ATTACH=CONFIG]n4067267[/ATTACH]
Можеше 0.16 ст. да има
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеМай ще има дивидент
- 2 Харесвания