If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това предстои още тази година , както и обновяване на флотилиите
едва ли, BDI още не е отлепил особено. Но това не пречи да си расте компанията, просто международната търговия като цяло расте по-бързо от БВП, БВП на света все още не е кой знае колко цъфнал и вързал, но вече малко по малко дърпа нагоре. И в един момент както има излишък от кораби ще се получи недостиг, ще гръмне една тапа и печалбите за следващите две три години ще станат космически. Нямам идея кога ще се случи това, може да е тази година, може и след 5 години, но като се случи искам да съм влязъл отрано и да съм на борда за цялата вълна.
За сравнение в момента BDI e 1405 и ИХЛБЛ вече правят печалба. През 2007 бе 11300. Това са си почти десет пъти ръст на приходите. Хайде 5 да е, пак нещата ще са прекрасни.
Слабо ме интересува кой купува. Компанията изкарва оперативна печалба на дъното на BDI - нещо което малко корабни компании по света успяват да направят, като вземат да растат навлата и просто ще избие рибата.
Това предстои още тази година , както и обновяване на флотилиите
Аз също прочетох ,че не изкупуват последните три месеца...
Предполагам ,че Алианц е на ринга... при по големите покупки...
Слабо ме интересува кой купува. Компанията изкарва оперативна печалба на дъното на BDI - нещо което малко корабни компании по света успяват да направят, като вземат да растат навлата и просто ще избие рибата.
От Индустриaлен холдинг България АД съобщиха, че през ноември 2013 г. дружеството е изкупило обратно 286 486 броя акции при средна цена от сделките 0.851 лв. Количеството представлява 0.42% от капитала на компанията, като средно претеглена цена за 1 акция 0.857 лв.
По този начин общият брой на притежаваните собствени акции към 30.11.2013 г. е 967 007 броя акции при средна цена от сделките 0.784 лв. и средно претеглена цена за 1 акция 0.794 лв.
Това е последното съобщение на дружеството за обратно изкупени акции.
Аз също прочетох ,че не изкупуват последните три месеца...
Предполагам ,че Алианц е на ринга... при по големите покупки...
Не вярвам ..
На ОСА ще вдигнат горната....Обикновенно ги купува ИП за техна сметка и после им ги прехвърля на поносима цена...
Не е препоръка...
От Индустриaлен холдинг България АД съобщиха, че през ноември 2013 г. дружеството е изкупило обратно 286 486 броя акции при средна цена от сделките 0.851 лв. Количеството представлява 0.42% от капитала на компанията, като средно претеглена цена за 1 акция 0.857 лв.
По този начин общият брой на притежаваните собствени акции към 30.11.2013 г. е 967 007 броя акции при средна цена от сделките 0.784 лв. и средно претеглена цена за 1 акция 0.794 лв.
Това е последното съобщение на дружеството за обратно изкупени акции.
Точно заради тях и обратното изкупуване си взех днес няколко хиляди.....
След ТИМ ,следват тези акции ... на алианц а предлагането вече май намалява...
Не е препоръка...
Че то обратното изкупуване максималната му цена е 1.05... На тези нива може и да разпродадат това, което са купили.
Коментар