If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който плюва да каже би ли купил тия 1 млн. акции на 81-82 ст.!?
И ако не беше уговорен купувач за пакета на 80 ст. имате ли идея къде би отишла цената!?
Абе като критикувате, давайте идеи как да се направи по правилно бе другари!
Благодаря Бен, търсих вчера в същия ред, но стигнах до началото на 2014г. и се отказах, а бях сигурен за двата пъти поверени яйца!
Daru Aktiengesellschaft май знаем кой е собственика му. А парите на тази фирма от каде са от преди 89 по време на големите кражби по време на правешкия или при фалита на банките 96.
През 2011 г. е окончателно оневинен за източването на 543 млн. лв. от Банка за земеделски кредит. Делото за безстопанственост срещу бизнесмена е прекратено поради изтекла абсолютна давност от извършване на деянието.
Време е да отнесеш ти и подобните на теб глоби за за манипулиране на пазара чрез предоставяне на неверни твърдения с цел манипулиране на обществото и т.н т.н
Аз не участвам на пазара. И не ми казвай как и какво експатецо. Да не подам жалба срещу вас в някоя европейска институция. Аз нищо не манипулирам. Тия като теб и колегите ти манипулирате с цел облаги.
Аз имам един върпос. Дали от БФБ щяха да вкарат в индекса Холда, ако ЕТФ го нямаше или имаше дребни пари. Защото един от акционерите(бивс банкер и ченге от ДС) беше прецакан навремето да налее пари в Мекома от същият собственик на ЕТФ и бивш политик
За "Мекома" всите знаем....ама за Еврохолда трябва да съм забравил експатци да са го уреждали ???
Време е да отнесеш ти и подобните на теб глоби за за манипулиране на пазара чрез предоставяне на неверни твърдения с цел манипулиране на обществото и т.н т.н
ти доволен ли си от ситуацията, такa ли си представяш борсата(отношение начин на работа), на която би искал да търгуваш/инвестираш
Време е чуждестраните играчи и тия от Лондон към които се е насочил фонда, да разберат че БФБ и СОФИКС са манипулирани от тъмни играчи от бившите служби. 100 милиона ще има да сънувате!!!
Аз имам един върпос. Дали от БФБ щяха да вкарат в индекса Холда, ако ЕТФ го нямаше или имаше дребни пари. Защото един от акционерите(бивс банкер и ченге от ДС) беше прецакан навремето да налее пари в Мекома от същият собственик на ЕТФ и бивш политик
Време е чуждестраните играчи и тия от Лондон към които се е насочил фонда, да разберат че БФБ и СОФИКС са манипулирани от тъмни играчи от бившите служби. 100 милиона ще има да сънувате!!!
Коментар