много ми харесва развитието по тази позиция !! Оборот, посока на цената на акцията, печалбите и перспективите ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеМного щедро от страна на Холдинга, ако изкупиха от пакета на Никито без да му извиват ръцете. Те търпеливо си купуваха дълго време на 0.76 при положение, че са единствен купувач по позицията и можеха спокойно да си преместят бида надолу. Продължавам да се чудя какви са плановете за тези 8 млн. обратно изкупени акции.
П.П. Вероятността за завръщане в Софикс не е висока. Ликвидността по позицията и ФФ намаляват успоредно с изкупените акции.
- 1 like
Коментар
-
Много щедро от страна на Холдинга, ако изкупиха от пакета на Никито без да му извиват ръцете. Те търпеливо си купуваха дълго време на 0.76 при положение, че са единствен купувач по позицията и можеха спокойно да си преместят бида надолу. Продължавам да се чудя какви са плановете за тези 8 млн. обратно изкупени акции.
П.П. Вероятността за завръщане в Софикс не е висока. Ликвидността по позицията и ФФ намаляват успоредно с изкупените акции.Last edited by margen; 17.09.2020, 13:39.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Те, ако харчат парите на дружеството да обратно изкупуват акции са пълно куку. Тамън тръгнаха да излизат от кризата и тя дойде нова. А бранша, в който оперира холдинга ще бъде за пореден път един от най-засегнатите от кризата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеТук смъкнаха с няколко стотинки нивото, но обратното си продължава с пълна сила.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениетук не виждам коментари по годишния ??
Според мен отчета е добър, но реално очаквах нетто печалба над 10 Мио..
За момента нито buy нито sell ...
има ли други виждания??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТе имат банка- Алианц..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеЗа момента нито buy нито sell ...
има ли други виждания??
подкрепям
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
кой ти гледа такива неща на бфб.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
Коментар