If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За какво да я свалят, после ако решат да я продават ще трябва пак да я качват На мен тека ми изглеждат нещата, ще ни предложат приемлива цена и ще се молят да продаваме )
Ще предложат цена под 3 лева и няма да им пука дали ще приемете
Днес в Банкер Цеко казва, че няма да свалят банката от борсата.Така че ако има такива, които се страхуват от това да са спокойни.
За какво да я свалят, после ако решат да я продават ще трябва пак да я качват На мен тека ми изглеждат нещата, ще ни предложат приемлива цена и ще се молят да продаваме )
Лошото на такива подскачащи кюфтета е че лошите новини евентуално ще задавят цялата борса...
Имате свръхочаквания момчета... не Цеко не му трябва Р/Вто на Корп, а да види как да запази поне половината добри клиенти на Юнион
Орк, ясно е че цени от порядъка на 4-5 лева при това търгово са само мечти.
Най-вероятните цени на търговото ще са около 3-те лева според мен.
Но цени в рейнджа 4-5 лева до 1-2 години са напълно реалистични очаквания
Лошото на такива подскачащи кюфтета е че лошите новини евентуално ще задавят цялата борса...
Имате свръхочаквания момчета... не Цеко не му трябва Р/Вто на Корп, а да види как да запази поне половината добри клиенти на Юнион
За мен търговото трябва да е около 5 лева минимум !
Много е просто ако цената е близка до тази, или по-ниска, цялата работа, аз лично не мога да я облека в никакъв смисъл. Тека твойте 5 лева променят нещата
Коментар