If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Лошо, Седларов, лошо... " Да се надяваме, че купувача се опитва да изнерви пазара и не си е "отишъл". Всъщност за никъде не бързам. Прогнозите бяха за 5 лв. в края на годината.
Плюсове са повече представи си, че продължи пътя си на север, ще боли нали драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
Не си ме разбралНямам нищо против цената да върви на север(даже съм почти сигурен),но едва ли ще е със сегашните темпове.Затова се преместих на друг влак,надявам се по-бързУСПЕХ.Не е препоръка за нищо
Много удобно сайтче с информация за вливането на Юнионбанк в ПИБ. Конкретно за Виза Вирту - доколкото съм запознат от моя офис на Юнионбанк, ще ти бъде издадена по-добра карта (според мен поне) - Виза Електрон.
Има ли някаква яснота какво ще стане с услуги предлагани до момента само от Юнионбанк, по конкретно ме интересува виртуалната кредитна карта Виза Вирту?
Плюсове са повече представи си, че продължи пътя си на север, ще боли нали драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
+++++Излязох на 3.80 по сходни причини и не съжалявам
Момчета, за 6 години вътре смятам, че ще се върнете, защото сами виждате как акцията, въпреки всички упреци се катери Имайте предвид, че вливането на Юнион не е още калкулирано в цената. Успех!
Закрих позицията си тук по няколко причини :
1. Достигнат таргет на доходност
2. Вземайки под внимание един от принципите на Костолани - "Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай. " Мисля, че добрите новини вече са калкулирани в цената.
3. Опасения за предстояща корекция - предвид възможни политически и външно-икономически сътресения.
4. Декларирани намерения на банката за увеличение на капитала http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,148516/
5. Наличие на други алтернативи за по-висока доходност
Това не е препоръка за покупки или продажби.
+++++Излязох на 3.80 по сходни причини и не съжалявам
Коментар