Ееееее и това го има в играта, рискът на професията. Парите така или иначе са застраховани!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение5% надолу днес момци... Май точно навреме си затворих позицията, хе-хе. Утре очаквам още надолумалко стотинки и няма такава радост
Коментар
-
"Лошо, Седларов, лошо... " Да се надяваме, че купувача се опитва да изнерви пазара и не си е "отишъл". Всъщност за никъде не бързам. Прогнозите бяха за 5 лв. в края на годината.Last edited by OldMan; 18.02.2014, 15:26.________________________________________
без паника
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Плюсове са повечепредстави си, че продължи пътя си на север, ще боли нали
драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
Нямам нищо против цената да върви на север(даже съм почти сигурен),но едва ли ще е със сегашните темпове.Затова се преместих на друг влак,надявам се по-бърз
УСПЕХ.Не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕй сега се срина цената... Купувачът си отидеха ха ха
Коментар
-
Equal, цялата информация, която ти е необходима е тук: http://www.fibank.bg/ubFibank#obshta-informatsiya
Много удобно сайтче с информация за вливането на Юнионбанк в ПИБ. Конкретно за Виза Вирту - доколкото съм запознат от моя офис на Юнионбанк, ще ти бъде издадена по-добра карта (според мен поне) - Виза Електрон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМъдреца добър ден,
Колко % ти остана от пакета ...?малко повече от половината
но 3,90 не е цената
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Плюсове са повечепредстави си, че продължи пътя си на север, ще боли нали
драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
Колко % ти остана от пакета ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение+++++Излязох на 3.80 по сходни причини и не съжалявампредстави си, че продължи пътя си на север, ще боли нали
Коментар
Коментар