"Лошо, Седларов, лошо... " Да се надяваме, че купувача се опитва да изнерви пазара и не си е "отишъл". Всъщност за никъде не бързам. Прогнозите бяха за 5 лв. в края на годината.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Плюсове са повечепредстави си, че продължи пътя си на север, ще боли нали
драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
Нямам нищо против цената да върви на север(даже съм почти сигурен),но едва ли ще е със сегашните темпове.Затова се преместих на друг влак,надявам се по-бърз
УСПЕХ.Не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕй сега се срина цената... Купувачът си отидеха ха ха
Коментар
-
Equal, цялата информация, която ти е необходима е тук: http://www.fibank.bg/ubFibank#obshta-informatsiya
Много удобно сайтче с информация за вливането на Юнионбанк в ПИБ. Конкретно за Виза Вирту - доколкото съм запознат от моя офис на Юнионбанк, ще ти бъде издадена по-добра карта (според мен поне) - Виза Електрон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМъдреца добър ден,
Колко % ти остана от пакета ...?малко повече от половината
но 3,90 не е цената
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Плюсове са повечепредстави си, че продължи пътя си на север, ще боли нали
драсни, продадох успех, това е нормално според мен. Защо като изкарате някъде някоя стотинка се .....
Колко % ти остана от пакета ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение+++++Излязох на 3.80 по сходни причини и не съжалявампредстави си, че продължи пътя си на север, ще боли нали
Коментар
-
Момчета, за 6 години вътре смятам, че ще се върнете, защото сами виждате как акцията, въпреки всички упреци се катериИмайте предвид, че вливането на Юнион не е още калкулирано в цената. Успех!
Last edited by oiling the gears; 18.02.2014, 13:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗакрих позицията си тук по няколко причини :
1. Достигнат таргет на доходност
2. Вземайки под внимание един от принципите на Костолани - "Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай. " Мисля, че добрите новини вече са калкулирани в цената.
3. Опасения за предстояща корекция - предвид възможни политически и външно-икономически сътресения.
4. Декларирани намерения на банката за увеличение на капитала
http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,148516/
5. Наличие на други алтернативи за по-висока доходност
Това не е препоръка за покупки или продажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВинаги можеш да намериш аргументи за и противДекларираното намерение е от преди година
като гледам хима как се качва, тук си е екстра
аз пък ще изчакам 20-тина процента още
Обичам я тази акция..... но се напапах на всякакви емоции за 5 г.
Успех на притежателите.
Може някой ден и аз да се върна ......За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗакрих позицията си тук по няколко причини :
2. Вземайки под внимание един от принципите на Костолани - "Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай. " Мисля, че добрите новини вече са калкулирани в цената.
3. Опасения за предстояща корекция - предвид възможни политически и външно-икономически сътресения.
Това не е препоръка за покупки или продажби.Декларираното намерение е от преди година
като гледам хима как се качва, тук си е екстра
аз пък ще изчакам 20-тина процента още
Коментар
-
Закрих позицията си тук по няколко причини :
Това не е препоръка за покупки или продажби.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеА аз си мисля че коелгите Цеко и Ивайло Мутафчиев ще търсят да затворят банката/имам предвид да се отпише от борсата/, което е неприятно за пазара като цяло. Вместо да кажат оставяме 25% да се търгува и всички да са доволни и щастливи, пък ние ще юркаме персонала да бачкат за подобряване на резултатите
Коментар
Коментар