Първоначално изпратено от Crusible
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Ако погледнете малко по-далеч от носа си, ще видите, че в цивилизована Европа има бамки с подобни коефициенти, които се управляват в интерес на акционерите си и дори нямат мажоритари.... Че дори и дивидент давали редовно, така разправят... БГ бамка повече няма да си купя аз. Поне не в следващите 10 г.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеПарите 1997 г бяха с много нули, не си ли спомняшVale 1. Не подвеждай публиката
И аз бях супер озадачен.
Но предполагам ,че 6 500 000 лв за заплати на НС и УС са по сегашните пари !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеКакво , Какво !?
Кажи ни ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЕдин месец живот и давам на тази баМка
ИИИнвестора, изтриите ми профила ако ТОВА е баММММММММка след този период
Нали ви е ясно какво ще се случи съвсем скоро
Кажи ни ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСамо се заяждате ,а не коментирате по същество какво става с тази банка.
За мен най - интересното от документите за предстоящото ОСА е предложението за избор на 1 африканец с много опит за член на Надзорния съвет на Банката.
От какво е продиктувано - нова линия за развитие или нов акционер ?
И друго предложенията за промени в устава - винаги звучат подозрително за какво точно се правят.
И понеже досега не бях поглеждал устава на това дружество се учудих какви оценки имат някои активи - двигател Перкинс P 22 - 22 kw - oценен за 9 750 000 лв пазарна стойност; система за видеонаблюдение включваща видеомагнетофон - оценена на 14 250 000 лв
; телефонна централа -1 118 000 лв
; офис оборудване (шкафове) - 12 400 000 лв
и други.
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСамо се заяждате ,а не коментирате по същество какво става с тази банка.
За мен най - интересното от документите за предстоящото ОСА е предложението за избор на 1 африканец с много опит за член на Надзорния съвет на Банката.
От какво е продиктувано - нова линия за развитие или нов акционер ?
И друго предложенията за промени в устава - винаги звучат подозрително за какво точно се правят.
И понеже досега не бях поглеждал устава на това дружество се учудих какви оценки имат някои активи - двигател Перкинс P 22 - 22 kw - oценен за 9 750 000 лв пазарна стойност; система за видеонаблюдение включваща видеомагнетофон - оценена на 14 250 000 лв
и други.
ИИИнвестора, изтриите ми профила ако ТОВА е баММММММММка след този период
Нали ви е ясно какво ще се случи съвсем скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТака е. Аз не я следях тази акция внимателно - само за обща информация ,но тези дни пак се качих на борда и прегледах отчета и документите за ОСА.
Като ги следиш отдавна може ли да кажеш и преди ли беше толкова високо възнаграждението на НС и УС - 6 500 000 лв ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЩо се вързваш на глупости? Това според мен са поредните щуротии и измислици срещу банката.Прегледай член 6 а - Непарична вноска в капитала от устава на банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАфриканецът им е от ЕК. Поне според мен всички пътища водят към този извод. В биографитят му ми направи впечатление, че е работил от 1987 до 2011 г. в IFC. Преди няколко месеца от банката бяха обявили сътрудничеството си с тях "Целта на посещението бе подписване на споразумение за проучване и конкретни действия по развитие на доброто корпоративно управление на банката и управлението на риска." А това им беше заложено в плана одобрен от ЕК: (a) Develop a Corporate Governance Improvement Plan by end of March 2015 at the latest; (b) Appoint a Corporate Governance Leader by end of 2014 at the latest; (c) Adopt full Corporate Governance Code by mid-2015 at the latest. Така че ако има изненадани, то явно са хора, които не следят внимателно информацията за банката.
Като ги следиш отдавна може ли да кажеш и преди ли беше толкова високо възнаграждението на НС и УС - 6 500 000 лв ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениепази боже двигателя Перкинс и видеомагнетофонацирк
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение...се учудих какви оценки имат някои активи - двигател Перкинс P 22 - 22 kw - oценен за 9 750 000 лв пазарна стойност; система за видеонаблюдение включваща видеомагнетофон - оценена на 14 250 000 лв
и други.
цирк
Коментар
Коментар