If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Колеги, бях на годишното събрание миналата седмица и няма как да не ми направи впечатление, че в залата имаше всичко на всичко 20 - човека, а от по-малките акционери сигурно бяхме 4 - 5 души не повече... Хората си направили труда да раздават някакви въпросници...да проучват нуждите на малките акционери - а нас ни няма! Кой да го грижа или да се сети за нас, като сме само на хартия....Бих се радвал на хората с повече опит зад гърба си да споделят винаги ли е била такава ситуацията на тези събрания - конкретно на ПИБ?
Вярно ли въпросници са ви раздавали !!!? Няма нужда от такива, това е ясно надявам се за всички. Малките акционери не искаме печалбите от банката да отиват за погасяване на необслужени кредити на офшорни компании и такива със смешници поставени лица, които видиш ли се явяват гурута и пазаруват на едро. Какво не разбират от "моята банка" ???
- Колеги, бях на годишното събрание миналата седмица и няма как да не ми направи впечатление, че в залата имаше всичко на всичко 20 - човека, а от по-малките акционери сигурно бяхме 4 - 5 души не повече... Хората си направили труда да раздават някакви въпросници...да проучват нуждите на малките акционери - а нас ни няма! Кой да го грижа или да се сети за нас, като сме само на хартия....Бих се радвал на хората с повече опит зад гърба си да споделят винаги ли е била такава ситуацията на тези събрания - конкретно на ПИБ?
Ония ден ,бяха наслагали по всички пощенски кутии в нашия блок оферти за потребителски кредити ,ей така без пликове -по една страничка с цифри
.. На другия ден ги гледам в кофата за боклук ...
Доста непрофесионално ми се видя ,сякаш последния ден преди изборите някой раздава агитиращи материали ..
Не е препоръка за нищо
Пич, да не бъркаш нещо банката? До колкото ми е известно ПИБ нямат подобни практики да пъхат листовки по пощенските кутии.
Ония ден ,бяха наслагали по всички пощенски кутии в нашия блок оферти за потребителски кредити ,ей така без пликове -по една страничка с цифри
.. На другия ден ги гледам в кофата за боклук ...
Доста непрофесионално ми се видя ,сякаш последния ден преди изборите някой раздава агитиращи материали ..
Не е препоръка за нищо
Аз пък ще ги купя твоите скоро на 7-8 стинки
Споко
Сигурен ли си, че го искаш? Пакета на Батя не е малък и ще трябва да пестиш доста. Вярно е, че след време може да спечелиш много, но пък пестенето е свързано с текущи лишения. Както се казва няма пълно щастие.
Африканецът им е от ЕК. Поне според мен всички пътища водят към този извод. В биографитят му ми направи впечатление, че е работил от 1987 до 2011 г. в IFC. Преди няколко месеца от банката бяха обявили сътрудничеството си с тях "Целта на посещението бе подписване на споразумение за проучване и конкретни действия по развитие на доброто корпоративно управление на банката и управлението на риска." А това им беше заложено в плана одобрен от ЕК: (a) Develop a Corporate Governance Improvement Plan by end of March 2015 at the latest; (b) Appoint a Corporate Governance Leader by end of 2014 at the latest; (c) Adopt full Corporate Governance Code by mid-2015 at the latest. Така че ако има изненадани, то явно са хора, които не следят внимателно информацията за банката.
Едно време бях голям фен на ПИБ и доста техни акции купих баш, когато ги бяха отписали, но след схемата с 'Кремиковския' дълг на странна фирма(и) със странни собственици и нужните за това финансови операции (издаваха се едни облигации и тн)... спрях да съм им фен.
Като е банка да е банка! Има правила, които не са измислени просто е така, за да пречат на бизнеса да си прави врътките.
Поздрави и успех в търговията и инвестирането
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар