Еха днес беше голяма лудница следобяда. Даже успях да се вредя и аз с едни 1000 бройки в позицията. Май след като са си почистили портфейлите, вече няма какво да пречи на печалбата да бъде на нивата, на които е тази на другите банки в топ 3.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
Който чете отчети е добре, но който мисли е още по-добре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеДнес е последен борсов ден от месеца! Още в началото на седмицата/месеца, обратно до 2 20!
Не препоръчам, а допускам и мисля!
Без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПредположения за развитие следващата седмица
ще се отрази ли подобаващо отчета на цената на акцията?
Не препоръчам, а допускам и мисля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеБрей такова чудо доживях да видя 6 мес печалба и п/е 2.5хаха възвръщаемост на СК 10% а на годишна база 20% нема такова нещо.......няма в света такива банки....има нещо гнило ам незнам какво.....иначе както в предишните постове съм писал очаквах силно напомпан фин резултат ама това ми разказа игратА да знаете........
Който чете отчети е добре, но който мисли е още по-добре....
99 % съм сигурен , че има някаква заигравка със супер актива - Кремиковци.....
Коментар
-
Брей такова чудо доживях да видя 6 мес печалба и п/е 2.5хаха възвръщаемост на СК 10% а на годишна база 20% нема такова нещо.......няма в света такива банки....има нещо гнило ам незнам какво.....иначе както в предишните постове съм писал очаквах силно напомпан фин резултат ама това ми разказа игратА да знаете........
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеА къде може да се види отчета?
иначе - в сайта на БНБ - обобщен отчет за всички бг банки, май от обяд някъде е достъпен"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеА къде може да се види отчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНас 20 мил. за тримесечие ни се виждаше голяма печалба, а сега 70?
Първоначално изпратено от _1912_дали не трябва да има перманентно стрес-тестовеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекой натиска с тези петици и стопира ръстаМинат ли и стрес тестовете ще бъде изметен с ряз и ще остане да се чуди, как така цената се удвоила а той вече няма акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНас 20 мил. за тримесечие ни се виждаше голяма печалба, а сега 70?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениекво е това бе да не стана нещо с банката.................
Коментар
Коментар