Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеЛипсва ми Каролев, да пусне някой туитБлагодарение на него успях да продам на високите цени преди време. Като го видя трябва да го черпя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според мен в момента драмата е заради новините, които излизат за съдебния иск в САЩ заведен от някакви юридически лица. предполагам от кръжока около Цв. Василев/ КТБ.
не мога да преценя до колко този съд може да осъди нашите хора, но явно въздейства на инвеститорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеДа ти свалят рейтинга в този момент от цикъла, при доста ликвиден пазар на всякакви недвижими имоти и вземания вкл. лоши, това е постижение и не в положителен смисъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНякой спекулира със страховете по позицията, но вярвам че Неделчо ще излезе прав:
Неделчо Неделчев: Резултатите от новата проверка, ще покажат колко се е подобрила ПИБ
не мога да преценя до колко този съд може да осъди нашите хора, но явно въздейства на инвеститорите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Някой спекулира със страховете по позицията, но вярвам че Неделчо ще излезе прав:
Неделчо Неделчев: Резултатите от новата проверка, ще покажат колко се е подобрила ПИБ
През последните две години имаше съществено раздвижване на пазара на лоши вземания и няколко значителни за нашата страна сделки. Ние също се възползвахме от интереса на инвеститорите.
За периода 2016 – 2018 г. сме нaчиcлили обeзцeнĸи в paзмep нa 318 млн.лв., а от първоначалното прилагане на MCФO 9 ефeĸтът зa бaнĸaтa е 185 млн. лв., или общo нaчиcлeните от нас обeзцeнĸи възлизат на 503 млн. лв. Зa пepиoдa 2015 - 2017 г. Fіbаnk e гeнepиpaлa опepaтивнa пeчaлбa пpeди обeзцeнĸa и дaнъци в размер нa 797 млн. лв. През миналата година завършихме с нетна печалба 157 млн. лв. Всичко това показва колко се е подобрила Първа инвестиционна банка в сравнение с предходната проверка на качеството на активите, като смятам, че резултатите от новата проверка на активите ще документират всичко това
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОще +3,4 млн. печалба носи консолидацията.
нема дивидент, значи има ли печалба?
я си гледам у тавано и си преоценявам кокошарника
но не ме четете
аз съм евро-хейтър
че само хейтър е обидно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОще +3,4 млн. печалба носи консолидацията.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар