If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Друго ми е интересно..Как рисковите банки- Инвестбанк и ПИБ ЧАКАТ ДА СИ УВЕЛИЧАТ КАПИТАЛА ОТ МОЩНАТА и добре работеща Черешова борса..
Ами може и да стане..
Ти вярно ли мислиш че разчитат на пари за увеличението от цацата на пазара?!
Хайде по-сериозно, знам че си един от читавите форумци..
Вероятно са се подготвили, но според мен доста непрофесионално се изкзаха. Хвърлиха три съобщения с условности, които пораждат повече въпроси отолкото дават отговори и айде тишина. Но важното, е че цената расте. Че вече почнаха да ме изнервят Рисковете остават, но поне имаме един междинен срок на преоценка, която всеки да си направи
Така е тук 2 пъти ги спасяваха няма как да разчитат на пазара
Въпроса е кой как ще отиграе ситуацията
Сега, нямат нужда от спасение. Формалност. Гълъбчето е на старт. Докато загрееш реотана, гълъбчето ще вземе, да излети като за Спасовден, .
Не ни карай, да си мислим, че грозденцето ти накисвлява.
Тук спокойно мога да те оставя ти да се напечелиш, ще ти продадат нещо на 5лв, което пазара го е оценил на 3лв. Капана е за такива като теб, но трудно ще го разбереш !
Ти вярно ли мислиш че разчитат на пари за увеличението от цацата на пазара?!
Хайде по-сериозно, знам че си един от читавите форумци..
Тук спокойно мога да те оставя ти да се напечелиш, ще ти продадат нещо на 5лв, което пазара го е оценил на 3лв. Капана е за такива като теб, но трудно ще го разбереш !
Преди 2-3 г цената беше над 6 лв,какъв е проблемът сега да иде на 5 лв?
Капан,не капан гледай ти да спечелиш ,то много ясно че ще има и да загубят.Такава е играта един печели десет губят.
Моето неангажиращо с никой и с нищо мнение е, че това увеличение е чист капан за инвеститорите и опит да се измъкне максимума от тях. Първо сега ще се надува цената и мераклиите ще плащат повече, а после ще запишат и увеличение на също така висока цена. Колкото и да издоят от камилчетата все ще е в помощ да покрият дупката !
Капан,не капан гледай ти да спечелиш ,то много ясно че ще има и да загубят.Такава е играта един печели десет губят.
Моето неангажиращо с никой и с нищо мнение е, че това увеличение е чист капан за инвеститорите и опит да се измъкне максимума от тях. Първо сега ще се надува цената и мераклиите ще плащат повече, а после ще запишат и увеличение на също така висока цена. Колкото и да издоят от камилчетата все ще е в помощ да покрият дупката !
Според мен ще токнат държавни пари ,но увеличението ще мине и не се съмнявам .
Чета последните коментари и просто се чудя кога нивото на форума падна толкова. Абсолютни глупости без никаква логика и смисъл. Аз поне имам акции по позицията и това, което виждам е, че явно има голям инвеститор, който иска по-голям дял от 15-те процента, които са на борсата и за това е готов да плати по-висока цена от тази, на която се търгуват в момента акциите. Не вижда иначе логика да правят увеличание на капитала ако няма предварителна договорка и просто ей така да чакат на нашата умряла борса. А фактът, че са пласирали емисия облигации за 60 млн. лв. показва, че към банката има интерес. Предстои да видим как ще се развие новината през новата година и дали ще съм прав или не.
Не е препоръка, имам акции тук.
Вярно е това което казваш,вместо да се радват че акцията ще се вдигне с 2 лв ръсят простотии до безкрай.На българинът не му трябва пазач на казана в ада.
Чета последните коментари и просто се чудя кога нивото на форума падна толкова. Абсолютни глупости без никаква логика и смисъл. Аз поне имам акции по позицията и това, което виждам е, че явно има голям инвеститор, който иска по-голям дял от 15-те процента, които са на борсата и за това е готов да плати по-висока цена от тази, на която се търгуват в момента акциите. Не вижда иначе логика да правят увеличание на капитала ако няма предварителна договорка и просто ей така да чакат на нашата умряла борса. А фактът, че са пласирали емисия облигации за 60 млн. лв. показва, че към банката има интерес. Предстои да видим как ще се развие новината през новата година и дали ще съм прав или не.
Не е препоръка, имам акции тук.
Нека не забравяме, че банката е на зор, а и това увеличение беше една от мерките още при предишната проверка в банката. Голям инвеститор ще извива ръцете на банката и няма да е съгласен да плаща двойно, а напротив ще се стреми максимално евтино и изгодно да придобие пакет. А емисията облигации не я давай за пример, защото видя ли каква е лихвата по тях. На 8% няма как да не я пласират, при сегашните ниски лихви това говори само едно, че е трябвало на всяка цена това да се случи !
Прашец, но и добра възможност за други да се освободят от акциите, макар че по - малко шарани останаха, които кълват на такива "новини" и вдигат лакомо цената.
Ако има реална промяна в управлението на банката към по-добро няма да се учудя "шараните" после да продават по 7-8лв. Не съм решил дали да продавам във вс случай на сегашната цена - не. Всъщност добавих малко на сутрешния аукцион в Пн
Прашец, но и добра възможност за други да се освободят от акциите, макар че по - малко шарани останаха, които кълват на такива "новини" и вдигат лакомо цената.
направо си е освобождаване, особено за инвеститорите от 2007-ма- 2008-ма
Коментар