Съществува и риска ако са уговорили продажбата на увеличението с един или няколко инвеститори на 5 лева, това да стане а цената на пазара да не реагира до 5 лева.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Надявам се да не си разчел Япония-та с печалби от врътката с ФИБ-а?
А иначе, вече сериозно - колко агресивно отвори тази позиция ? Имам предвид колко убедено вярваш в спекулативното си допускане, че някой нещо ще направи, така че увеличението наистина да е на 5,00 лв. (защото самата банка го обяви като "МОЖЕ" да е на толкова лв.), че ще е успешно и че пазарната цена ще се придвижи до цената на увеличението.
P.S. Под "колко агресивно/ убедено", имам предвид каква част от портфейла си "заложи" на прогнозното допускане - 5 %, 10 %..... 50 % ?
П.С. Разбира се, подобно допускане, базирано изцяло на желанията на БХ, е супер спекулативно и хич не е невъзможно да не стане, особено с оглед на данданията в последните дни, ма все си мисля, че всичко около вотовете на недоверие ще е буря в чаша вода. Но да видим, времето ще покаже -засега нещата се развиват според очакванията. Не е препоръкЪ, разбира сеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мечтите са безплатни, ма 5 кинта си е постижимо отвсякъде - имам екскурзия до Япония да правя все пак - малко, но от сърце
А иначе, вече сериозно - колко агресивно отвори тази позиция ? Имам предвид колко убедено вярваш в спекулативното си допускане, че някой нещо ще направи, така че увеличението наистина да е на 5,00 лв. (защото самата банка го обяви като "МОЖЕ" да е на толкова лв.), че ще е успешно и че пазарната цена ще се придвижи до цената на увеличението.
P.S. Под "колко агресивно/ убедено", имам предвид каква част от портфейла си "заложи" на прогнозното допускане - 5 %, 10 %..... 50 % ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеР/Е 2,70
Ако някой с реноме влезе като трети мажо дали няма да направи трипъл акцията!?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Привет,
От статията в “Капитал” прочетох следното:
“Все пак от ПИБ засега не са заковали цената. В съобщението изрично се посочва, че емисионната цена може да претърпи промени, които ще бъдат оповестени своевременно в проспекта или в допълнение към него. А също така и че това може да доведе и до изменение на броя акции, които се планира да бъдат издадени. Това може да се тълкува, че ако се наложи цената да бъде свалена, банката ще предложи повече акции, така че сумата да остане 100 млн. евро”
Дали ако има нещо вярно в това, може да се обясни , защо продаващите са повече от желаещите да купят, последно време ?!
- 1 like
Коментар
-
Мечтите са безплатни, ма 5 кинта си е постижимо отвсякъде - имам екскурзия до Япония да правя все пак - малко, но от сърце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеР/Е 2,70
Ако някой с реноме влезе като трети мажо дали няма да направи трипъл акцията!?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Много, ама мнооого внимателно тук!...и особено при по-малката баМка. И ако наивниците от Европа пуснат бойколандия в ERM2, трябва да отяваряш не шампанско, а бурето с ракия от дядо ти за сватбата на внуците.
И да го броите за препоръка и да не го броите, аз съм един обикновен Junior member и едва ли някой ще ме земе насериозно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Купих малко на 3,14, но не знам да се радвам ли ?!...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Купих малко на 3,14, но не знам да се радвам ли ?!...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Едва ли, някой просто продаде на пазар 5000 акции - случвало се е и друг път. странното е, че няма оферти купува, но фибанкасъ редовно си пускат акцията по течението или пък я напъват нагоре - има още две седмици до края на месеца, тогава ще видим кой кого
Коментар
-
цената на продадените кредити, ако е над 3%, направо трябва да вдигнат парти с акционеритеЕмисионната и мен живо ме вълнува, иначе общите приказки са си традиция при всички - като почнеш от Старата планина, минеш през мунбатя и колорадото, та стигнеш до фибанкасъту, ама само защото ги накарали
Ся ще излитаме ли, на едно място ли ще тъпчем, по пързалката ли сме - какво ще правим? Апропо, печалбата преди данъци и обезценки е точно в очакванията - над 260 милки. Хайде сега погледнете Недоверие, пак да го кажа, пък пак да си дойдем на фибакасъту
Не е препоръкЪLife won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА емисионна цена на новите акции кога?А цена на продадените над 500 млн. кредити кога?
А общи приказки докога?
Емисионната и мен живо ме вълнува, иначе общите приказки са си традиция при всички - като почнеш от Старата планина, минеш през мунбатя и колорадото, та стигнеш до фибанкасъту, ама само защото ги накарали
Ся ще излитаме ли, на едно място ли ще тъпчем, по пързалката ли сме - какво ще правим? Апропо, печалбата преди данъци и обезценки е точно в очакванията - над 260 милки. Хайде сега погледнете Недоверие, пак да го кажа, пък пак да си дойдем на фибакасъту
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар