IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук цената се закочи. Да не би набирането на капитал да се е закучило?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Днес си купих 1500 акции на 2.58.... бях се наредил и по-надолу ама не ме огря. Така че вече съм биче и тука
      Идеално, много път нагоре, почти не се вижда надолу.

Коментар

• Днес си купих 1500 акции на 2.58.... бях се наредил и по-надолу ама не ме огря. Така че вече съм биче и тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Чудни хора, ами нали това прави банката сега - увеличава капитал. Като се върже към ЕЦБ ще има нисколихвени кредити достъп, нали затова говорим, че е толкова важно. Уникредит е минала по тоя път, преди 20 г., направила е растежа си, затова е несравнима с ПИБ.
          Чакай сега, това увеличение не е за да расте, а да не смалява ) За да расте ще и трябва друго, а то още това не е станало )

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Все си мислех, че за растеж на банка трябва и капитал
            Чудни хора, ами нали това прави банката сега - увеличава капитал. Като се върже към ЕЦБ ще има нисколихвени кредити достъп, нали затова говорим, че е толкова важно. Уникредит е минала по тоя път, преди 20 г., направила е растежа си, затова е несравнима с ПИБ.

Коментар

Несравними са защото са в различни фази на растеж.
              Все си мислех, че за растеж на банка трябва и капитал

Коментар

• Тая тема я затворете до 15.05. .... Няма смисъл
                Life won't wait for you.

Коментар

• Несравними са защото са в различни фази на растеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Остави това, ма повечето "западни кръвопийци" дори знаят значението на тази "мръсна" думичка дивидент, която тук е омерта. Знам, знам, той добрият Цеко Сифоня иска да даде, ма те не му дават и затова, иначе всичко е цветя и рози.
                    Може от "Банките" да не са съгласни и да не му дават,
                    Нали така казваше Снуп доги-оги от фармата срещу обещанието за редовен дивидент за 60% от печалбата, (когато излизаше на варшавска борса )
                    пс не знам дали става за дивидентска препоръка ))

Коментар

Защо да не е по темата да се сравнява ПИБ с други банки?
                      Щото е несравнима...
                      Last edited by RUBLA; 07.05.2020, 15:50. Причина: Вие не сравнявате, а принизявате.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Защо да не е по темата да се сравнява ПИБ с други банки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Скоро в темата четох предположение, че ПИБ е по-добре от западните си аналози. Днес разглеждах UniCredit - търгува се на 0.24 Р/В като имат 5% лоши кредити... което анализаторите смятат за тревожно. Посочените параметри отнесени за ПИБ показват, че пазара надценява акцията , дори без да се вземе фактора липсата на географска диверсификация
                          Остави това, ма повечето "западни кръвопийци" дори знаят значението на тази "мръсна" думичка дивидент, която тук е омерта. Знам, знам, той добрият Цеко Сифоня иска да даде, ма те не му дават и затова, иначе всичко е цветя и рози.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Скоро в темата четох предположение, че ПИБ е по-добре от западните си аналози. Днес разглеждах UniCredit - търгува се на 0.24 Р/В като имат 5% лоши кредити... което анализаторите смятат за тревожно. Посочените параметри отнесени за ПИБ показват, че пазара надценява акцията , дори без да се вземе фактора липсата на географска диверсификация
                            Не мой да спориш ,тук в пиб се оформя следващата камора......
                            Интересно какво ще стане ако Тиквата е пропуснал точните хора ,който да му дадат карт бланш за Чакалнята ,вчера отрезаха Македония и Албания за дата за присъединяване а Тиквата и македонците бяха сигурни че ще им дадат....нещо да чу по този въпрос....
                            А Уникредит тепърва ще изпитва трудности....?

Коментар

• Скоро в темата четох предположение, че ПИБ е по-добре от западните си аналози. Днес разглеждах UniCredit - търгува се на 0.24 Р/В като имат 5% лоши кредити... което анализаторите смятат за тревожно. Посочените параметри отнесени за ПИБ показват, че пазара надценява акцията , дори без да се вземе фактора липсата на географска диверсификация
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Белег, че все още на пазара очакванията са, увеличението да не мине.
                                Хари, В хипотезата на коментиране на някакво чисто корпоративно събитие, без особена връзка със средата, мога да разбера тезата ти, да подкрепя.

Каквото и да кажа по-долу, ще има характеристика на свободно предположение, с елементи на спекулативност.
                                Въпросът с банката отдавна излезе от рамките на чисто корпоративно събитие.
                                Всъщност, нещата станаха далеч по-сериозни. Очевидно е, че визирам историята с ецб, механизма и т.н. Това не е новина.
                                Хипотезата (спекулативна) ми е, че вече инициативата за това не е наша. Отвън е дошло разпореждане - ВЛИЗАТЕ, ДЕЙСТВАЙТЕ!
                                Започва очертаването на архитектурата на следКовидовия свят! Няма единство във вижданията. Предполагам наличие на среди, които действат и се надяват за възстановяване на стария бесен, глобалистично-либерален вариант.
                                Предполагам и наличието на алтенативни среди, които са доста по-консервативни и предпазливи и бутат в посока събиране на всичко годно и останало под определено знаме???

Защо ние, има доста други страни, които са далеч по-значими в икономически (и не само) план, които са извън еврото?
                                При нас и хърватите ще е лесно, няма да има значима съпротива!
                                Убеждаването на останалите скептични и дърпащи се никак няма да е лесно, ако не и невъзможно. Горди и амбициозни страни, които си дават ясна сметка, какво биха загубили, не са лесен обект.

Субективни коментари без претенции и стойност

Коментар

Working...
                                X