Първоначално изпратено от toto 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Достатъчо са му 20%
Единият от двамата може да реши да се пенсионира вече.
И ДА СИ ПРОДАДЕ ИЛИ ПОДАРИ НЕГОВИТЕ31%.Last edited by superexpert; 10.06.2020, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеНовияг играч ше има 27%ако веднага изкупи от маркета останапите 7%става с34%.
Двамата стари имат
единият 31%
вторият 31%
КОЙ ли ще е най новият голям собстеник.
Тези7%може да ги купят в момента евтино или след време прескъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеНовияг играч ше има 27%ако веднага изкупи от маркета останапите 7%става с34%.
Двамата стари имат
единият 31%
вторият 31%
ако на аукциона са минали всичките 110м права, значи ли, че само мажоритарите са купували по време на търговските сесии?
Коментар
-
Новияг играч ше има 27%ако веднага изкупи от маркета останапите 7%става с34%.
Двамата стари имат
единият 31%
вторият 31%
Тези7%може да ги купят в момента евтино или след време прескъпо.Last edited by superexpert; 10.06.2020, 15:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Уж умен... Как беше и най умния си е малко глупав...цената пак си е същата но на някой джобовете утъняха ....2,6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами до края на сесията може и да видим 5 лв и утре пак 2.5.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Какво не разбра колега!?
В колонка излишък аукцион имаше цифрата 106 000 000, т.е. излишно търсене за толкова
Предлагане 110 млн
Търсене 216 млн.
И ето ти излишъка 106 млн.
Не знам защо така я изграха, но това е положението. Сега очакваме инфо дали ще бъдат записани тия права, платени и накрая от кого...
Благодаря на всички и извинете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗависи за кое ИПО и къде е то..Ти как мислиш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pao Разгледай мнение
Благодаря и на двамата!
Всичко си ми е включено. И, разбира се, често се налага Карол Брокер да си го опресняваш ръчно.
Питането ми беше за двойното търсене.
В колонка излишък аукцион имаше цифрата 106 000 000, т.е. излишно търсене за толкова
Предлагане 110 млн
Търсене 216 млн.
И ето ти излишъка 106 млн.
Не знам защо така я изграха, но това е положението. Сега очакваме инфо дали ще бъдат записани тия права, платени и накрая от кого...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар