Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Last edited by petyob; 12.06.2020, 12:29.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИстината е, че държавата направи една отлична инвестиция, на пазара са само 15% свободни, а цената е 2.50 само ако търгуваш до 100,000 броя., ако отидеш с по-голяма поръчка примерно за милион купува, цената ще скочи ведната на 4 лв. Ако отидеш за 3 милиона, търси ги на 6 лв., а за 40 милиона? Държавата трябва и да инвестира, не само да раздава пари, или да ги къта като депозити. Това е инвестиция.
Защо се хабихте 5 месеца на вятъра?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение.
Не съм имал от 6 месеца и повече ,когато беше 3 и на 3,4 или нещо такова и оттогава нямам.... И не мисля да имам в близко време .....Иначе това с правата ми хареса ,и аз съм то мислил...преди!, нямах предвид теб. Сигурен бях, че ще ти хареса, ти си по бързите врътки, не те интересува фундамент, важното да влезе парата днес, на момента
Няма лошо, макар и да не съм съгласен с теб в много случаи, те уважавам, че няма злоба в твойте постове(спрямо мен)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТа малко става присмял се хърбел на щърбел, ма нищо деИначе тук всичко е точно, държавата си го е решила, омертата е наложена навсякъде, така че няма ядове. Тук хората се интересуват само и единствено от цената на акцията, а тя е заспала. ПерЕспективите да ги чакат някои други адепти и сектанти по други позиции, тук почти всички, без фуДбалерчето и още 2-3-ма, сме повече от реалисти
Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Това е приликата.Разликата е е тук се прави с държавни пари. И все пак фундамента на Софарма е по сериозен от тук.
Количествени облекчения по български ама само за некой .
Се си мисля че накрая ще има много рев и сополи.Last edited by Todor Sabev; 12.06.2020, 11:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Това е приликата.Разликата е е тук се прави с държавни пари. И все пак фундамента на Софарма е по сериозен от тук.
Та малко става присмял се хърбел на щърбел, ма нищо деИначе тук всичко е точно, държавата си го е решила, омертата е наложена навсякъде, така че няма ядове. Тук хората се интересуват само и единствено от цената на акцията, а тя е заспала. ПерЕспективите да ги чакат някои други адепти и сектанти по други позиции, тук почти всички, без фуДбалерчето и още 2-3-ма, сме повече от реалисти
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
особенно тези продали в ниското с цел да купят по-ниско
Не съм имал от 6 месеца и повече ,когато беше 3 и на 3,4 или нещо такова и оттогава нямам.... И не мисля да имам в близко време .....Иначе това с правата ми хареса ,и аз съм то мислил...преди!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Хари е единствения който не модерират а трябва защото дразни.....непрекъснато!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми горе-долу като твоята при мумифицирания - без неговата намеса с непрестанно изкуствено балониране, нещата стават мноооого грозни. Тук е същото!
НАЙ!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИстината е, че държавата направи една отлична инвестиция...
Държавата май направи голяма набутвация...
Ако не го пуснат в чакалнята, Тиквата ще върне ли милионите от джоба си?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари, ти пак си тук да ни веселиш и размиваш..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Отлична инвестиция било! Оффффф...
НАЙ!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИстината е, че държавата направи една отлична инвестиция, на пазара са само 15% свободни, а цената е 2.50 само ако търгуваш до 100,000 броя., ако отидеш с по-голяма поръчка примерно за милион купува, цената ще скочи ведната на 4 лв. Ако отидеш за 3 милиона, търси ги на 6 лв., а за 40 милиона? Държавата трябва и да инвестира, не само да раздава пари, или да ги къта като депозити. Това е инвестиция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари, ти пак си тук да ни веселиш и размиваш..
Коментар
Коментар