Първоначално изпратено от Bill-bg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеотговора на основния въпрос тука - кое е по-малкото зло? За едни това е да не участва държавата в увеличението на к-ла на ПИБ, то да се провали, да не изпълним условието и на не влезем в чакалнята. За други то е държавата да похарчи едни 140 млн.лв., да се изпълнят условията и да влезем в чакалнята. Много е просто.
Помисли за варианта: държавата дава 140 млн. лв. и не влизаме в чакалнята.:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Така, че не е просто или е просто за простите, а умните ще намажат!
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
"По делата им ще ги познаете". (Матей 7:20)... А аз бих добавил - и по резултата. С 2% на изборите и 102% приказки не става!
- 1 like
Коментар
-
Не, вие сте лакеите на Иван Костов, който, заради вождистки амбиции, разби СДС и на куклата му Радан Кънев, който по същия начин години по-късно разби Реформаторския блок. Точно когато имаше някаква надежда за консолидиране на дясното и хоп - пак същото, пак от същите хора. Кой е спонсорът наистина е важен въпрос, защото ние най-добре знаем, че вождът ви не прави нищо без заплащане. Ако наистина не си глупав, а просто по-млад и заблуден - направи справка. Делата остават.
Коментар
-
Оспамихте темата. А фактите са: Умните и красивите, тези, които на всички избори са склонни да се прегърнат с всеки, включително зелени мафиоти, за пореден път бутат България към пропастта (Русия) и отдалечават България от запада. Първо, с подкрепата си на изборите за г-жа Галева, сега с оспорването на единственото условие да влезем в чакалнята. И това скрито зад някакви принципи уж. Прозират омразата към Цеко (последния човек съм, който ще го защитавам), който не се поддаде на рекета на зелените за лифта в Банско.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама влизането в чакалнята е просто от много години,а не се прави, и винаги имаше причини да го отлагат ! А от тогава все едни и същи хора ни управляват ! Значи ти не си съгласен да платиш двойно с твоите пари, но си съгласен да се плати с общите ! Човек трябва да има все пак някакви принципи ! И това е просто нали !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, вие сте лакеите на Иван Костов, който, заради вождистки амбиции, разби СДС и на куклата му Радан Кънев, който по същия начин години по-късно разби Реформаторския блок. Точно когато имаше някаква надежда за консолидиране на дясното и хоп - пак същото, пак от същите хора. Кой е спонсорът наистина е важен въпрос, защото ние най-добре знаем, че вождът ви не прави нищо без заплащане. Ако наистина не си глупав, а просто по-млад и заблуден - направи справка. Делата остават.Съсипаха ви партията тези, с които сте се прегърнали от много време насам Гроб-ДПС ! Делата ви ги видяхме много добре ! Амин за партията !
- 1 like
Коментар
-
Е не знаех, че СДС още съществува !Сигурно си останал единствен член !
Гроб загроби и вашата партия, амин ! Ние сме безпартийните и неспонсорирани от никого !
Last edited by Спящият бик; 29.06.2020, 20:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Ясно е, че никой от форума не си е купил акции на 5 лв. и този въпрос е абсолютно безсмислен. И се задава, за да се избяга отговора на основния въпрос тука - кое е по-малкото зло? За едни това е да не участва държавата в увеличението на к-ла на ПИБ, то да се провали, да не изпълним условието и на не влезем в чакалнята. За други то е държавата да похарчи едни 140 млн.лв., да се изпълнят условията и да влезем в чакалнята. Много е просто.
- 1 like
Коментар
-
Ама защо всичко да е на наша сметка и гръб ! Нека пък и на Цеко да му извият ръцете, както го правят с другите и сделката стане изгодна за нас, а не за него !
Коментар
-
Ха ! А, да не би участието на държавата в частна компания не е политическо решение ? Вие, защото въпроса ми купихте ли си акции от увеличението на 5лв. е към няколко човека тук ! Знам, че много хора се облизваха като котараци и борсовата цена да стигне 5лв., но не би !
Коментар
-
Благодаря за отговора....това очаквах и аз, че ще отговориш. Но това не е отговор на въпроса, който зададох? Ако няма друг вариант освен по този начин - кое би жертвал - чакалнята, или 140 млн. от бюджета???
Коментар
-
Не съм, Здравко - аз съм самият спонсор, така да се каже - в идеен смисъл, разбира се. Защото преди 30 години съм основавал СДС, а сега пак СДС - в съюз с ГЕРБ - ще ни вкара в ЕРМ-2!... А вие - кои бяхте?...Сигурно си останал единствен член !
Гроб загроби и вашата партия, амин ! Ние сме безпартийните и неспонсорирани от никого !
Коментар
-
И за да бъда до край коректен с теб ще ти отговоря, че избирам да влезнем в чакалнята, отколкото да стоим отвън, но не съм съгласен с начина по който се случва това с парите на данъкоплатците, и то двойно !
Коментар
-
Зададох един прост въпрос, но вместо прост отговор получавам политически излияния и не свързан въпрос.... Отговорете ми на простия въпрос, моля... от двете възможности в предния ми пост, кое избираТЕ???....след като сме на ВИ?
Коментар
Коментар