Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
да, така е, не го бях прочел внимателно. Затова си изтрих коментарът
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПри първично частно предлагане емисията е била емитирана 2019.
Кешът влязъл в банката.
Сега до търговия се допускат книжа.
Кешът ще иде в собствениците на книжата, не в банката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не мисля да е лош, щом собствениците си имаха от тия до скоро и с по висока доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
8% за такъв инструмент много или малко са според теб?
Не мисля да е лош, щом собствениците си имаха от тия до скоро и с по висока доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОстава само да се оповести, че и са на името на Келнер ... и на никой другс 8% доходност... ЧЕСТИТО!!!
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
file:///C:/Users/User/Downloads/2020.10.15%20Fibank_emisia_bg.pdf
Коментар
-
Остава само да се оповести, че и са на името на Келнер ... и на никой другс 8% доходност... ЧЕСТИТО!!!
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
file:///C:/Users/User/Downloads/2020.10.15%20Fibank_emisia_bg.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803Нека се види Алтерко, емисия 3лв пазарна цена 5лв!трябва внимателно да четеш Harry Kane по въпроса.
Виж например нАучното му обяснение, че като си купуваш тук на 2 лв. всъщност придобиваш актив на стойност 8 лв., ама бъдещите капиталови печалби и дивиденти са дисконтирани. Тук му свалих шапка.Last edited by Kildirim_Bei; 14.10.2020, 11:32.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Обаче на 2,30 може да ги пресрещне на свободен удар Марадона
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеСега ще си ги удовлетворимНякой много се е втурнал да я рути хартията.А реално с 20К може да се изстреля на 2.30
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
По-добре ми звучи осмичка....)
Коментар
Коментар