IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение

/ Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да осредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително /

Ето от къде се тръгна и горе се вижда до къде се стига - какво във въпроса ми изисква полагащ ми се отговор? И как те засяга персонално теб?!? Какви липсващи парчета от пъзела бълнуваш, и какво искаш да получиш от мен?А ти какво точно даде?Или твоите мисли за другите не се отнасят за теб?
    ?!? отговорих ти на въпроса -всичко каквото знам по въпроса. И точно това ме засяга - ти пита, аз отговорих. После аз питах - ти ме прати в 3-та глуха.... явно няма смисъл повече

ПП та колко дълбоки са му джобовете на продавача?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

просто ме е яд на хора които искат, но не дават ... даже си мислят, че това е нормално и им се полага
      / Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да осредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително /

Ето от къде се тръгна и горе се вижда до къде се стига - какво във въпроса ми изисква полагащ ми се отговор? И как те засяга персонално теб?!? Какви липсващи парчета от пъзела бълнуваш, и какво искаш да получиш от мен?А ти какво точно даде?Или твоите мисли за другите не се отнасят за теб?
      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

И въпроса и отговора са в конкретна тема във форум - който иска да прочете и да получи "информационно предимство пред останалите участници " е можел да го направи даже преди мен
        просто ме е яд на хора които искат, но не дават ... даже си мислят, че това е нормално и им се полага

Коментар

получаваш реален отговор от колегата, а отговаряш ала-бала-ници, без информационна стойност. Така искаш да получиш информационно предимство пред останалите участници
          И въпроса и отговора са в конкретна тема във форум - който иска да прочете и да получи "информационно предимство пред останалите участници " е можел да го направи даже преди мен

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
            Не знам кой продава, но по маниера прилича на ПФ. Вероятно ще си продаде пакета на всяка цена. Ако интересът на 1.70 затихне, ще свали надолу, докато продадат каквото са си намислили. Така си мисля аз.
            така е, но колегата може да държи липсващото парче от пъзела, но не иска да каже, макар, че ти показа твоето

Коментар

• Не знам кой продава, но по маниера прилича на ПФ. Вероятно ще си продаде пакета на всяка цена. Ако интересът на 1.70 затихне, ще свали надолу, докато продадат каквото са си намислили. Така си мисля аз.

Коментар

• Тази бамка се търгува на исторически ниски нива.
                Не я харесвам, но си купих...
                Едва ли ще фалира

Коментар

Зададох въпрос - получих отговор - това е .
                  получаваш реален отговор от колегата, а отговаряш ала-бала-ници, без информационна стойност. Така искаш да получиш информационно предимство пред останалите участници

Коментар

ПФБК не е ли само ИП? Как разбра кой е продавача и каква му е дълбочината на джоба?

ПП. Или се обаждаш в ПФБК и питаш кой и продавача и още колко продава?
                    Зададох въпрос - получих отговор - това е .

Коментар

Ще отговоря / въпреки ,че вече казаха кой продава / - дълбочината на джоба на продавача ми е интересен.
                      и аз ще отговоря - Един ИП продава, но още не му знам името

Коментар

Ще отговоря / въпреки ,че вече казаха кой продава / - дълбочината на джоба на продавача ми е интересен.
                        ПФБК не е ли само ИП? Как разбра кой е продавача и каква му е дълбочината на джоба?

ПП. Или се обаждаш в ПФБК и питаш кой и продавача и още колко продава?

Коментар

ще кажем, ако кажеш каква е разликата кой продава?

Коментар

Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да усредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително!
                            ще кажем, ако кажеш каква е разликата кой продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
                              "MyFin digital wallet

.................................................. ..............................
                              Първите две ще са налични веднага във Вашия телефон, а последната ще получите до няколко дни на посочен от Вас адрес.
                              С МуFin можете да плащате навсякъде дори, чрез NFC технология (Android/Apple Pay), да извършвате банкови трансфери в различни валути, а освен това:.............................."

Не дори, а без NFC технология не може да се извършват разплащания чрез терминали. Част от телефоните с Андроид, особено бюджетните нямат такива четци.
                              Не мога да си представя как някой ще си изтрие Revolut-a за да ползва това.

Коментар

Здравейте ! Някой със сделки от вчера и днес може ли да сподели кой е продавача на 1.70 лв. Изкушавам се да усредня малко ,но не ми е съвсем безразлично кой продава.Благодаря предварително!
                                ПФБК

Коментар

Working...
                                X