IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ще се променят много неща от влизането в ЕРМ2 и после в Еврозоната. Казвал съм го много пъти. На първо място - ясна перспектива, накъде върви държавата и хората, а именно в центъра на Европа. На второ място - край с Валутния борд (във Валутен борд няма икономика, няма потребление, няма и инвестиции). На трето място - става част от клуба - рязко скачаня на ПЧИ, защото сме от един клуб в богатите държави. На четвърто, над милиард на година спеспетени от превалутиране на евро в лева и обратно, милиарди спестени от по-ниски лихви, защото сме финансирани от първа инстанция а не чрез посредници. на пето място - няма да има Дянакова криза по подобия на 2011-2013, когато нямаше пари и Дянков засмука всичко от общестовто - защото ще имаме ЕЦБ да облкекчава финансовите кризи и цикли. и не на последно място, ще се сбъднала мечтата на Апостола да сме в Европа наистина, а не само на хартия, защото само когато имаш един и същи пари с Германци и Французи и Италиянци, тогава си в Европа

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
      Почва да става брутално. Влизането в ЕРМ2 е най-важното събитие за Б-я от 1878 г. Освобождението. 2007 г. в ЕС не беше нищо, даже по скоро беше заробване към бюрокрацията и пари за олигархията само, за народа нищо. Това влизане в Чакалнята трябваше да се приеме много, много по-сериозно от властта. Едно, че закъсняха със 7-8 г. ими и сега при толкова важна задача за капитализиране на една банка им трябва още време. Как така през Юли началото ще се чака? Вече всичко трябваше да е готовото и платено.
      Радев днес казва, че сме мутренска държава.
      Хубавото е, че остана още само един месец....
      Да позная ли за кого е важно влизането в ЕРМ 2 ? За тия същите, за които беше важно да влезем в ЕС. Да ти подскажа ли как да ги познаеш? По парите, златото и оръжията по нощните шкафчета ще ги познаеш. Тия същите спечелиха, а народа продължава да най - бедния, ощетен, болен, неграмотен, манипулиран, обиран, бит, умиращ и изчезващ. Та въпроса ми е след като влезем в така бленуваната ЕРМ2 какво от всичко изброеното свързано с народа ще се промени ? Нищо. Но ще се промени за спящия Тулуп и шайката му. Шкафчето ще стане гардероб. Ако искаш оптимизъм, единствения вариант е твоя БУДА и Шайката му да са извън властта. Набий си го в главата и стига си въртял една и съща будистка плоча с цел манипулация заради спекулантска печалба от банката на властта.

      Коментар


      • Почва да става брутално. Влизането в ЕРМ2 е най-важното събитие за Б-я от 1878 г. Освобождението. 2007 г. в ЕС не беше нищо, даже по скоро беше заробване към бюрокрацията и пари за олигархията само, за народа нищо. Това влизане в Чакалнята трябваше да се приеме много, много по-сериозно от властта. Едно, че закъсняха със 7-8 г. ими и сега при толкова важна задача за капитализиране на една банка им трябва още време. Как така през Юли началото ще се чака? Вече всичко трябваше да е готовото и платено.
        Радев днес казва, че сме мутренска държава.
        Хубавото е, че остана още само един месец....

        Коментар


        • The owls are not what they seem.

          Коментар


          • Тук наистина е много весело, същински "Туин пикс".

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
              Стара новина от преди 2 седмици.

              "Срокът за увеличението на капитала на „Първа инвестиционна банка“ АД е удължен до 3 юли 2020 г., показва съобщение на банката, публикувано чрез „Българска фондова борса“ АД още на 12 юни 2020 г."
              това е новото:

              Проверка в уеб страницата на „Централен депозитар“ АД показа, че към 01:00 ч. на 26 юни 2020 г. не е използвано нито едно от купените на 10 юни 2020 г. 110 млн. права.
              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

              Коментар


              • Стара новина от преди 2 седмици. "Срокът за увеличението на капитала на „Първа инвестиционна банка“ АД е удължен до 3 юли 2020 г., показва съобщение на банката, публикувано чрез „Българска фондова борса“ АД още на 12 юни 2020 г."

                Коментар


                • Проверка в уеб страницата на „Централен депозитар“ АД показа, че към 01:00 ч. на 26 юни 2020 г. не е използвано нито едно от купените на 10 юни 2020 г. 110 млн. права.

                  https://www.investor.bg/novini-i-ana...3-iuli-307061/

                  и по-надолу четем още:

                  „Целта ни е юли този процес да завърши и българите да спрат да се плашат, че някой ще им фалира банките. С огромни усилия успяваме да върнем милиарди обратно. Затова се налага днес да приемем една точка - тя е доклад за действия по придобиване на акции от увеличението на капитала на „Първа инвестиционна банка“ АД. Това беше последното изискване, за да е пълна сигурността на тази банка", каза Борисов.
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                    Но кой е съдружника ни?
                    Близка до властта фирма.

                    Коментар


                    • Но кой е съдружника ни?
                      М.... . ш..... ..й.о!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

                        от самолет се вижда, че като данъкоплатци не можем да спечелим нищо от този подарък към ПИБ
                        Тя печалбата както обикновено е само за няКОИ данъкоплатеца .

                        Ама то навсякъде е така - дори в нашите дружества

                        Затова и бягат всички.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
                          За преди изборите е планирана, за да може Бойко да се потупа по гърдите, че си изпълнява обещанията и сделката е печеливша за данъкоплатците.
                          от самолет се вижда, че като данъкоплатци не можем да спечелим нищо от този подарък към ПИБ

                          Коментар


                          • За преди изборите е планирана, за да може Бойко да се потупа по гърдите, че си изпълнява обещанията и сделката е печеливша за данъкоплатците.

                            Коментар


                            • Тук за кога беше планирана цена 5 лева за една акция? Да се търгува на БФБ на тази цена, не на друго място.
                              Last edited by fortiss; 23.06.2020, 20:00.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение

                                Мисълта ми беше не конкретната цена,а факта че тече увеличение на 5 лв. цена на новите акции - чисто практически ако малко им пукаше за самото увеличение можеше за известно време да спазват известно благоприличие и да ограничат продажбите си.Това безспирно натискане не изкривява ли пазара? За мен това ,което правят е ирационално поведение- видя се ,че при липса на натиск цената/чисто спекулативно/ докосна почти 3 лв. - и това е пазарна цена? Да натъртя - не коментирам цените ,а алогично действие според мен !
                                Не знаеш кой продава и защо продава ! ПФБК е само един посредник, продавач може да бъде всеки ! Ако пък продавач е някой пенсионен фонд виждаш, че за тях цените много много нямат значение !

                                Коментар

                                Working...
                                X